A gyanta csíkok (jobb minőségűek) tényleg 4 hétig tartó simaságot okoznak, vagy 4 hét alatt nő vissza a teljes lábszőrzet?
Figyelt kérdés
Szeretnék váltani gyantacsíkokra, és érdekel mennyi ideig lesz sima tőle a lábam. Köszi a válaszokat!2013. ápr. 19. 18:07
1/7 anonim válasza:
Ez attól függ hogy mennyire vagy nőies. Ha nagyon, akkor 4 hétig teljesen sima lesz. Ha pedig majomlány kategória, akkor úgy is visszanő a szőröd, mint a mikulásnak.
3/7 anonim válasza:
Hát nekem semeddig nem lett, mert egy szál szőrt sem tépett ki. A hideggyanta nagyon gyenge, legfeljebb pihéket képes kiszedni. Az meg hogy mennyi idő alatt nő vissza mindenkinél más... attól függ a te szőröd milyen gyorsan nő.
4/7 anonim válasza:
Utolsó!
ÚRISTEN! Hát én férfi létemre a mellszőrömet ki tudtam gyantázni hideg Veet gyantával, aminek a szavatossági ideje 1000 éve lejárt!
5/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok majomlány :) Köszi a válaszokat. Csak én nem tudom, hogyan kell kezelni másféle gyantákat, csak a csík kategóriával boldogulnék, mert egyszer már csináltam. (Pár éve, de akkor kipirosodott a bőröm tőle. Viszont a borotvától másnapra visszanő a szőrzetem.) Tényleg köszi a válaszokat, és utolsó: Nem vagyok előítéletes, de hogy egy férfi a saját mellkasát gyantázza, saját akaratából... Hát én elmosolyodtam! :)
2013. ápr. 20. 23:06
6/7 anonim válasza:
Nem kell ezt a dolgot ennyire megmosolyogni. Nekem nem tetszett, hogy a csecsbimbóm körül szőrös. Ha egyenletes lett volna, akkor nem gyantáztam volna. Az óta sem egyébként!
Nyilván valami nyüzüge ratyinak gondolsz, de nagyot csodálkoznál ha ismernél. Nem mellesleg: én sem értek a gyantázáshoz, de eléggé kreatív és intelligens vagyok. Szóval ha szeretnél 2 segítő kezet, akkor írj
7/7 A kérdező kommentje:
Azért neked is köszi :)
2013. ápr. 22. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!