Mit gondoltok a szememről? (kép)
Figyelt kérdés
Nem igazán kérdeztem még senki véleményét róla, sőt mi több engem igazából nem is érdekelt eddig a lényeg, hogy látok velük :D Most pedig csak úgy unalomból jött az ötlet, hogy kiírom ide ezt a kérdést.. :) Az a kis barna folt zavaró ott benne?
2013. ápr. 18. 17:44
11/32 A kérdező kommentje:
Van párja szerencsére, de minél kevesebbet akartam az arcomból mutatni :D
2013. ápr. 18. 17:55
13/32 anonim válasza:
sz*pnának egy páran...
helyrejött az önbizalmad?
14/32 A kérdező kommentje:
#13 Hát szerintem a szem nem számít olyan sokat, de be kell valljam jól estek a kommentek :)
2013. ápr. 18. 17:57
16/32 anonim válasza:
a barna folt egy nagyon enyhe részleges heterokrómia, az mindig különleges kicsit :)
17/32 A kérdező kommentje:
#16 - és ez így is marad, vagy tovább fog színeződni?
2013. ápr. 18. 18:09
18/32 anonim válasza:
Nem tetszik általánosságban a kék szem,mert az általában inkább szürke,de ez tényleg szép kék. :)
19/32 A kérdező kommentje:
Köszi :) De egyébként ahogy írtam egy korábbi válasznál is, hogy bár nagy általánosságban ilyen, ha pl rossz a fényviszony akkor tényleg olyan mintha ilyen zöldes- szürkés lenne.. És van, hogy ennél is világosabb.. Fura :D
2013. ápr. 18. 18:23
20/32 anonim válasza:
Azt hiszem, szerelmes vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!