Ugye szép vagyok? Mit gondoltok rólam?
2013. ápr. 16. 19:49
21/28 anonim válasza:
Majd szép LESZEL, ha felnősz, most még csak egy egész helyes kislány vagy. Mindenesetre nem vagy csúnya, a durva hozzászólásokat ne vedd magadra.
22/28 anonim válasza:
Most mit sértegetitek? Azt kérdezte szép-e. Vagy igen vagy nem. Szerintem az első két képen nem, a harmadikon viszont aranyos vagy, és hidd el, fogsz még te sokat alakulni ahogy egyre idősebb leszel :) Kb. én is ilyen kis szemüveges lány voltam, aztán mára kicsit kikupálódtam. Azt mondták nekem, hogy régen én voltam a hernyó, aztán bebázódtam, és most gyönyörű pillangó vagyok (mások szerint, de szerintem is nagyon sokat változtam pozitív irányba). :) Uh. ez semmit sem jelent, hogy 10-12 évesen hogy nézel ki, most fogsz még csak elkezdeni változni :)
23/28 anonim válasza:
hány éves vagy?
nem vagy csúnya.
25/28 anonim válasza:
szép vagy, egyáltalán nem vagy csúnya, sőt
26/28 anonim válasza:
Szerintem nem vagy szép. De ilyen idősen én sem voltam... jó persze most sem vagyok tökéletes, nade kikupálódik az ember, nyugi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!