Ha felszednék pár kilót, "visszakaphatnám" régi méretű melleim? Ha igen, mit ajánlotok hogy sikerüljön híznom?
Figyelt kérdés
Nagyon lefogytam az utóbbi időben, ezáltal a melleim is összementek. Nagyon zavar.2013. ápr. 14. 21:59
1/4 anonim válasza:
Uhh nekem is ez van. Én lelki dolgok miatt az anorexia szélén voltam, és még most is kicsit ott táncolok. Azóta rám szólnak, akkor eszek, és igen, kicsit amúgy biztos fogsz hízni mellre.
2/4 anonim válasza:
alkatfüggő, de a nők általában a mellükre híznak utoljára. 6-7 éve leadtam majdnem 20 kilót és a melleim a felükre csökkentek, azóta visszaszedtem, de a melleim alig lettek nagyobbak. sajnos nagy szerencse kell hozzá hogy visszakapd az eredeti méretüket anélkül hogy bálnára híznál. :(
3/4 anonim válasza:
Ha olyan alkat vagy, akkor nem. Akkor inkább legyél fitt, a mellméret nem lényeges. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, remélem sikerülni fog:))
2013. ápr. 15. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!