Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem gyógyul a köldök pc-m?

Miért nem gyógyul a köldök pc-m?

Figyelt kérdés
Kb. két hete csináltattam.az első nap nem volt piros meg semmi csak fájt ha ültem.De mostanra piros lett a felső gömb körül,és pár napja fáj is.Nagyon picit gennyezik.Mit csinálok rosszul?A studióban azt mondták hogy 3%-os hidrogén peroxiddal kenjem,de aztán átváltottam betadinre,mert azt többen javasolták.Köszi a segítséget!
2013. ápr. 14. 14:39
 1/1 anonim ***** válasza:
azt használd, amit a szalonban ajánlanak, nem véletlenül ő a szakember. a köldökpiercing sajnos olyan valami, ami több esetben lökődik ki mint ahányszor megmarad, esélyes hogy sok bajod lesz vele később is
2013. ápr. 17. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!