Szerintetek mi a létező leg erősebb tömegnövelő szer a piacon, ami testzsír előállítására alkalmas?
16 éves lány vagyok.
Hízni szeretnék, és kíváncsi lennék arra, hogy melyik a piacon elérhető áron kapható legerősebb tömegnövelő szer, ami persze nem mérgező és zsír előállítására alkalmas.
Olyat tömegnövelőt írjatok, amivel a lehető leghamarabb és a leg látványosabb eredményt érhetem el rövid időn belül.
Olyanokkal kímélni, hogy ez meg az nem egészséges. Most csak az érdekel, hogy melyik ez a tömegnövelő szer.
Szerintem butaságot csinálsz.
Te most komolyan hájat akarsz magadra szedni? Akkor menj gyorskajáldába,egyél fehér kenyeret,sütit,csokit,tésztát.
Bár én inkább a testépítésben használt tömegnövelő táplálékkiegészítőket ajánlanám,bő étkezéssel,és valami sporttal.Attól az izomtömeged nő,és formásabb leszel.
Ne offoljatok!
mondtam hogy ilyet ne írjatok
Hatásos tömegnövelő szer nem létezik ugyanis az is csak táplálék kiegészítő, ami rendes étrend nélkül nem ér semmit, tehát ha az előző nincs rendben, akkor fölösleges pénzt kiadni érte. A másik fele hogy anyagilag nem éri meg, ugyanis sokan inkább vesznek egy jó minőségű tejsavó fehérjét, és mellé gyors szénhidrátot pl. dextrózt. Ezt a két kombinációt is csak is kizárólag edzés után érdemes fogyasztani, ugyanis gyors ch-ra csak ilyenkor van szüksége a szervezetnek.
Ha valóban hízni szeretnél, akkor nagyon egyszerű a dolog, a lényeg hogy kalória pluszban legyél, tehát több kalóriát viszel be, mint aminyit a nap folyamán felhasználsz, és láss, csodát megindul a hízás.
Tömegnövelő étrendre lesz szükséged, legalább testsúly kg-onként 3g szénhidrátot kellene fogyasztanod (pl. rizs, teljes kiőrlésű kenyér, durung tészta, puffasztott rizs, hogy mégis csak a minőségibb alapanyagokat fogyassz).
Habár te csak zsírban való hízást említetted meg azért nem ártana megfelelő fehérjét is fogyasztani, tskg x 2g (pl. csirkemell, tojás fehérje, hal, tejsavó fehérje). Meg némi telített zsír is kellene a zsírban oldódó vitaminok miatt (pl. lenmagolaj, halolaj, omega 3)
A testsúly kg-onkénti számításra írok egy példát, a gyengébbek kedvért.
Tehát egy 60kg személynek napi 180g szénhidrátra van szüksége (tskg X 3g ch-val számolva), ami mondjuk, úgy néz ki, hogy 100g rizsben van kb 78g ch és 8g fehérje, akkor 230g rizst kellene elfogyasztanod, hogy bevidd a napi 180g ch-t. Ez úgy néz ki hogy 180g (ajánlott beviteli érték) osztod 78g-al (ennyi szénhidrátot tartalmaz 100g rizs) =2,3 ezt beszorzod 100-al és a vég eredmény 230g
Ez csak egy példa volt.
Tápanyag táblázatot itt találsz: [link]
Koszonom szepen a segitseget :D
Sikerult hiznom vegyre 90 kilo vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!