Szerintetek milyen ez a myvip adatlap? Szerintetek szép a csaj vagy inkább már túl kihívóak a képei? És a bemutatkozásáról mi a véleményetek?
Köszönöm :)
De engem inkább a bemutatkozó oldala érdekelne, ilyen képekből nagyon sok van, tipikus tizen-kevés éves aki vett egy sminkkészletet...
A bemutatkozóoldalt már bemásolta.
Egyébként utálom az ilyen kiscsajokat... Főleg, hogy mekkorának képzelik magukat, pedig inkább szánalmas amit csinálnak. Bár az a korosztály lehet, hogy értékeli, de amúgy...
uh de utálom az ilyen bemutatkozást azt hiszi olyan nagy csaj h ő leszar mindenkit ááá befosok :D
am nem szép sztem .. átlagos. tulságosan nagynak akar kinézni...
ja és utálom az olyanokat akik kirakják képnek h ő nekik 1000látogatojuk van. kitérdekel??? örüljenek. amugy is látszik a képnézettségnél h népszerű meg az ismerős számnál minek rakja ki ?? brr :D röhejes
"A bemutatkozóoldalt már bemásolta."
Te szerencsétlen idióta... KÉPEN bammeg, ne myvip linken. Rajtad kívül szerintem mindenki értette... tudod nem mindenki van felregisztrálva arra a tinifarmra...
Kedves 20:32!
Először is legyél szíves ne ilyen bunkó módon válaszolni, semmi okot nem adtam rá. És igen, képzeld értettem, hogy nem vagy regisztrálva, ezáltal nem tudod megnézni azt adatlapot. A képeket felrakta kepfeltoltes.hu-ra, azt megtudtad nézni, és a bemutatkozóoldal szövegét pedig bemásolta ide a kommentjébe. A szöveget, nem a linkjét. Azt hiszem nem én vagyok itt aki értetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!