Más is észrevette, hogy kezd kimenni a divatból a plázacicaság?
Figyelt kérdés
Az erős smink, műszempilla, műköröm, póthaj, szolizott bőr, tömegcuccok stb.
Mostanában egyre kevesebb ilyen lányt látok, és mintha a pasiknak se keltené fel annyira az érdeklődését ez a típus.
Szerintetek?
2013. ápr. 10. 19:13
2/8 anonim válasza:
azért látod így, mert kevesebbet lógsz facebookon, meg az ilyen típusú lányok nem az utcákon járkálnak, hanem méregdrága autókban ülnek a kigyúrt faszijuk mellett... xD
3/8 anonim válasza:
Eddig sem volt divat egyébként :D
4/8 anonim válasza:
Jaja, helyette meg jönnek a 14-15éves, magukat nagylánynak valló kislányok. Az jobb?
5/8 anonim válasza:
Valóban kevesebb, de sajnos az egyik válaszolóval értek egyet, hogy 14-15 éves lánykák azt hiszik, hogy már 20 évesek.
6/8 anonim válasza:
Hát én úgy látom hogy ez kezd terjedni csak ilyen darabokban, manapság már mindenkin van valami mű, minden csaj műkörmöt akar, meg azt hiszik a szolibőr a szép és egészséges... alig látok manapság normális nőt aki rendesen néz ki.
7/8 anonim válasza:
Én is azt tapasztalom, hogy a 12-13-14-15 és így tovább éves lányok kezdenek "elk.urvulni" Soha nem értettem, hogy pl egy 13-14 éves kislány miért hord 10 centis magassarkút!? Minek? Miért kezdik el 10-12 évesen festeni a hajukat és műkörmöshöz járni havonta. Meg a szoli, tetkó, stb. És ilyenkor felmerül bennem az a kérdés, hogy a szülők ilyenkor merre vannak?? Úgyhogy a kérdésre azt kell felelnem, hogy nem tűnt el a plázacicaság. Sőt! Egyre fiatalabb korosztályokat érint. A másik véglet a 60-70 éves mamik, akik úgy öltöznek, mint a 20 évesek. :)
8/8 anonim válasza:
Van az elég, én nem vettem észre, hogy "kezdene kimenni a divatból" bár tény és való, hogy ilyen depis emosból már lehet több van :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!