Filces szemhéjtusból milyen márkát ajánlotok? (ami DMben kapható)? Tényleg könnyebben használható mint az ecsetes?
Huh mintha nekem írtad volna a kérdést :D
Életem első tusát kb 2 éve vettem, egyik barátnőm tanácsára a vastagabb, kúp végűt (az a filces, amire te gondolsz). Rossmannba vettem, 1500 ft körül volt az ára, Manhattan márkájú, vízálló. Annyira könnyen lehet kezelni, és rendszeres használat mellett majdnem másfél évig elég volt!!! Pont nyár elejére fogyott ki. Úgy voltam vele nyáron úgysem festem magam, úgyhogy majd veszek valamikor. Igenám de egész nyáron nem találtam sehol se Manhattan tust, se Rossmannba, sehol... és nemhogy Manhattan tust, de ilyen vastagvégű sem volt, mindenhol az a vékony ecsetes volt. Végül kínomban vettem egy miss sporty ecsetest jó drágán. Aztán itthon majdnem elbőgtem magam mennyire béna, nem bírom használni, nem is látszik olyan vékonyan húz, én meg a vastagat szeretem. Unokatesómnak ajándékoztam, ő tud vele bánni, meg szereti a vékony vonalakat.
Végül múlthéten lett tusom, mert egy másik városban élő barátnőm látott a DM-ben ilyen tust és megkértem hogy vegye meg, és elküldte postán, szóval nagyon happy vagyok mostmár, ugyanaz a Manhattan tus amit eddig is használtam :)
1400ért vette! Itt egy kép róla:
Fekete az alja és ezüst a kupakja! CSAK AJÁNLANI TUDOM a legmelegebb időben sem kenődik el, sziklaszilárdan ott marad az esti fürdésig!! Remélem segítettem :)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!