Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép, átlagos...

Moja2001 kérdése:

Szerintetek szép, átlagos vagy inkább taszíto az ha valakinek az elso két foga kozt hely van?

Figyelt kérdés
A válaszokat elore is nagyon koszonom!!! :)

2013. ápr. 8. 23:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Emberfüggő.

Láttam már olyat, akinek kimondottan szexi volt, de gyakoribb esetekben sajnos elrontja az összképet.

Fogszabályzóval lehet orvosolni. Ha nagyon nagy mázlid van, és nincs más probléma a fogaiddal, akkor 1 év alatt kész lehetsz! ;) De ez sajnos nem olcsó mulatság.

Viszont ha nem a rés, akkor éjszakaival is helyrehozható!

Szerintem először éjszakai után érdeklődj, mert olcsóbb, esztétikusabb és szerintem be is válna. :)

2013. ápr. 8. 23:27
 12/21 A kérdező kommentje:
Nekem se nagy de engem sajnos zavar :/
2013. ápr. 8. 23:28
 13/21 anonim ***** válasza:
Erről érdemes lenni kérdező az egészség/fogápolás témakörben, mert elég összetett a dolog. Az ára függ attól, hogy elmúltál e 18, de ha 2001-es vagy, akkor 12 lehetsz, így nem kerül pénzbe, ha jól tudom, tehát érdemes lenne csináltatnod, ha zavar a fogad. Akkor fájdalmas, amikor frissen felteszik pár napig, és minden állításnál. De mindenki kibírja, úgyhogy nem lehet olyan vészes.
2013. ápr. 8. 23:29
 14/21 A kérdező kommentje:
Koszonom utolso válaszolo :)
2013. ápr. 8. 23:29
 15/21 anonim ***** válasza:

Nekem másfél évig volt fogszabályzóm ugyanezen probléma miatt:)

Tavaly szedték le, a 16. szülinapom környékén. Durván egy év alatt helyre rántja a fogsorodat. :) Magántechnikusnál csináltattam, nem volt egy olcsó mulatság (60.000 Ft) de megérte, mert hibátlanok és nagyon szépek lettek a fogaim.

Amikor felteszik a fogszabályzót, az nem fáj, talán picit kellemetlen. Az utána következő 3-4 nap, max 1 hét borzalmas (én konkrétan fájdalomcsillapítókon éltem) de aztán elmúlik, kibírható. Ja, és vannak ételek, amiket nem ehetsz, pl. nem haraphatod az almát, répát, körtét, csak apró szeletekre vágva eheted, nincs karamella, eleinte a rágózás is para(mert beleragad) de a végeredményért maradéktalanul megéri!:)

Bármilyen kérdésed van, írj nyugodtan privátban. :)

17/L

2013. ápr. 9. 01:46
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az előző hozzászólóhoz, nekem is volt fogszabályzóm:) Nekem 1 évig volt fenn, pedig elég csúnyán össze-vissza álltak a fogaim..szintén magánorvosnál voltam, de nagyon jól megcsinálta.

Egyébként az elején baromira fájt, jó pár napig csak pépeset tudtam enni, de az is annyira fájt, hogy inkább nem ettem..a későbbiekben csak akkor volt érzékeny, amikor húztak rajta, viszont, olyankor tök "gyorsan" mozogtak mindig a fogaim és ez kárpótolt:) megéri egyébként..közben nem jó, de utána örülni fogsz, hogy túl vagy rajta:)

2013. ápr. 9. 02:35
 17/21 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem is van közte hely...utálom. Hála istennek még nem szóltak meg miatta. SZTK-ban csináltatunk nekem alsó, felső fogszabot 60 000ft-ért. 2014. december 22.-re kaptunk időpontot lenyomat vételre...onnan kb 2-3hónap és megkapom vègre.A felrakása nem fáj viszont komplikáltabb dolog enni vele, amikor meghúzzák szerintem az fájhat. 1évig kapok ilyet, majd negyed évig levehetőt.

A levehető egyébként csak ívet ad a fogadnak, az állandónál minden fogadat külön szépen helyre raknak.

2013. ápr. 9. 07:31
 18/21 anonim ***** válasza:

szerintem lehet az bájos is, de eléggé arcfüggő. láttam már olyan lányt aki nagyon aranyos volt így is, de volt akinek csak rontott a kinézetén. egyébként szerintem nem kell belőle nagy ügyet csinálni. de ha egyáltalán nem tudod magad így elfogadni tetess fel fogszabályzót.

19/L

2013. ápr. 9. 16:33
 19/21 anonim ***** válasza:
nem szép. nekem nagyon sokat ront az összképen.
2013. ápr. 10. 14:56
 20/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen koszonom az osszes választ és a tippeket is :)
2013. ápr. 10. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!