Synesztro kérdése:
Férfimodell. Mik kellenek hozzá?
Figyelt kérdés
A kérdésem arra irányul, hogy milyen végzettség, adottság, vagy más egyéb kell hozzá? És hogy történik egy válogatás? Hogy szokták keresni az új arcokat? Kampányt írnak ki, esetleg szereplőválogatást hirdetnek? Érdekelnének az ezzel a munkával kapcsolatos tapasztalatok, ill. megfigyelések. 25/F vagyok, és bár nem komolyan, de eljátszottam már a gondolattal, egy ilyen szereplőválogatásra elmennék, már pusztán a kíváncsiság miatt is, hogy vajon mennyi lenne az esélyem. 185cm magas, 75-80kg közötti, barna rövid haj, kék szem, most éppen körszakállt hordok, arányosan izmos, szálkás test, de nem agyonsportolt, inkább természetes. Akinek van tapasztalati élménye, kérem írja meg, kíváncsi vagyok a buktatóira is természetesen, szóval csak őszintén;)2013. ápr. 8. 13:11
1/2 anonim válasza:
Vágzettség nem lényeg, intelligencia viszont igen, akár csak kitartás!Mindenesetre ha belevágsz szabadolj meg a körszakálladtól és a többi szőrzetedtől is ha van. Mellesleg még annyit, hogy komoly pályafutásra ne számíts mert ahoz, hogy most vágj bele már sok az a 25 év ami mögötted van.
2/2 anonim válasza:
Ha küldesz képet, szívesen mondok véleményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!