Csak velem van a baj? Nézegettem képeket Palvin Barbiról, mert nagyon tetszik az arca, de amikor egész alakos képeket néztem róla, már nem tetszett annyira. Ti mit gondoltok róla?
2013. ápr. 7. 16:33
11/16 anonim válasza:
Kate Moss nem gyönyörű, hanem különleges. :)
12/16 anonim válasza:
ezen pl. nekem tetszik:
[link] :)
13/16 A kérdező kommentje:
igen azon a képen már jobban néz ki, viszont ahhoz képest, hogy szupermodell nem nagy szám. már úgy értem, hogy semmi munka nincs az alakjában. nem edzi, nem formásítja, olyan löttyedt és kész. egy modelltől szerintem ennyi munka minimum elvárható.
2013. ápr. 11. 22:27
14/16 anonim válasza:
Szerintem sokkal jobb alakja van, mint a többi modellnek.
Igaz, hogy nem izmos, de szerintem az nem is olyan szép. + Neki szép, feszes bőre van és nagyon szép, vékony dereka van, és szép, formás csípője/combjai.
Szerintem ők a közelébe sem jöhetnek:
Pedig egyáltalán ne szimpatikus nekem Barbi, nem vagyok a rajongója.
15/16 anonim válasza:
Helyes, de nem ismerek róla különösebben infókat. Nem sok jót hallok róla az biztos. Mindenesetre még ha nem is az a csont sovány modell, nekem pont ez szimpatikus benne így látszólag. A plus size modellektől már a falnak megyek hogy minek ekkora felhajtás, minek erőltetni a duciknak ezt a modell dolgot.-,- Ez idegesít, na de az is, hogy csak egy 180 cm-hez 40 kg-s nő lehet a vonzó, csak azokon mutathat jól egy ruhadarab. Ezért gondolom azt, hogy inkább kellene egy egészséges átmenet, mint amilyen ez a lány. Most nem a szépségéről beszélek, hanem, hogy egy kb 175 cm-es modellhez olyan 54-56 kg is jól tudna kinézni. Véleményem szerint ez az a súly ami még ugyan normál, de már esztétikailag is igencsak jól tud kinézni egy ilyen adatokkal rendelkező lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!