Testszőr eltávolítása fiúknál hogy megy?
Bocsánat, ha némelyeknek túl triviális a kérdés. De én például teljesen járatlan vagyok a témában. Viszonylag sok szőr van a testemen, amivel nincs is semmi bajom, és szeretem is, de még soha nem szőrtelenítettem, és most valahogy a szükségét érzem. Mellkast, hasat, kicsit lejjebb is, ugye, illetve a fenekemet. Szerintetek melyik erre a legjobb s egyben legfájdalommentesebb megoldás? A borotva szerintem kevésnek bizonyulna ehhez. Elektromos testszőrnyírókról már hallottam valamelyest, de a múltkor láttam egy-kettőt a Media Marktban, és enyhén szólva sokba kerülnek. De ha megéri, akkor mindenképp beszereznék egyet, kiböjtölném valahogy az árát.
Ti mit javasoltok? Akik gyakorlottak vagytok szőrtelenítésben, légyszi, dobjatok meg néhány ötlettel, jótanáccsal.
Nagyon köszönöm előre is.
(hülyék lehetőség szerint kíméljenek!)
Aha, értem, köszi. Akkor szerintem beszerzek majd egyet. Kezdem el rá félretenni a pénzt. :) Az, hogy nem hagy tükörsima felületet, nem gond egyáltalán, a lényeg, hogy a szőrdzsungel legyen frissítve egy kicsit, mert már éppen ideje.
Egyébként te milyen készüléket javasolsz? Márka/típus?
Köszi.
A Braunról mit gondolsz? Úgy tudom, az is jó minőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!