Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csúnya vagyok? Kép lent.

Csúnya vagyok? Kép lent.

Figyelt kérdés

10-es skálán mennyit adnátok?

[link]

[link]

[link]

2013. ápr. 6. 15:09
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
egyszer esetleg megdugnálak, de semmi több, a külsőd nem fog, semmi extra, és aki ígyakrja fényeztetni magát a személyisége sem lehet vonzó, nekem nem jön be
2013. ápr. 6. 15:53
 22/34 anonim ***** válasza:
10/6,sok a smink!
2013. ápr. 6. 16:32
 23/34 anonim ***** válasza:
81%
átlagos vagy, és ezt sminkkel próbálod tuningolni. amúgy nincs veled semmi baj, de különösebben nem keltetted fel az érdeklődésemet.
2013. ápr. 6. 16:33
 24/34 anonim ***** válasza:
95%
te magadról azt hiszed hogy szép vagy, ez egyértelmű. várod hogy dícsérjenek de ahogy látom ez nem jött össze :) és attól, hogy belinkeltél egy csúnyább lányt, te nem lettél szebb. egyébként 5/10. átlagos vagy. ne szállj el magadtól ;)
2013. ápr. 6. 17:06
 25/34 anonim ***** válasza:
94%
ja igen és azt elfelejtettem mondani, hogy aki nem látja magát szépnek, az nem csinál magáról ilyen képeket :)
2013. ápr. 6. 17:07
 26/34 anonim ***** válasza:
Nem értem miért szedi ki bárki is a szemöldökét cérnavékonyra és félkörívesre... iszonyat ronda így. Főleg egy ilyen pufibb kerek archoz nem illik a vékony. A félkörívestől meg mindig úgy nézel ki mintha csodálkoznál valamin, nagyon idétlen. Növeszd ki újra és szedesd ki olyannal aki ért hozzá.
2013. ápr. 6. 18:39
 27/34 anonim ***** válasza:

a 10ből adok egy 6ost.

nem vagy csúnya :) (a csúnyaság nem nálad kezdődik)

átlagos vagy.

2013. ápr. 6. 19:34
 28/34 anonim ***** válasza:

Úristen, dehogy vagy te csúnya!

A csúnya nálam egészen máshol kezdődik, mondjuk annál a képnél, amit belinkeltél egy másik lányról. Remélem csak valami rossz vicc, hogy őt irigyled. Vagy ha nem, hát elárulom hogy feleslegesen teszed, bár tudom ezt nem lehet "irányítani"..

Amit rötgtön észrevettem, azok a szemeid. Nagyon szépek, azt hangsúlyozd, felejstd el azt az erős rúzst, természetesen sokkal szebb, és így elvonja a figyelmet a szemeidről.

Viszont a szemöldököd borzalmas. Ha nem természetes ilyen, mindenképp kezdj vele valamit, fontos szerepe van mert a szemöldök adja a keretet az arcodnak!

A harmadik képen látszik, hogy magas a homlokod, szerintem egy laza frufru jól állna, ha esetleg kicsit feldobnád a külsődet! :)

De mindent egybevéve sokkal-sokkal rosszabbra gondoltam, teljesen átlagos lány vagy, jó értelemben. :)

2013. ápr. 6. 21:08
 29/34 anonim ***** válasza:
smink nélkül mutasd inkább és akkor megmondom :D
2013. ápr. 8. 13:25
 30/34 anonim ***** válasza:
Nyugi utolsó, tudod, az igazság fáj. Biztos nem tetszik a kérdezőnek, hogy megmondják neki, mik a hibái...:)
2013. ápr. 9. 09:32
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!