Csúnya vagyok? Kép lent.
a 10ből adok egy 6ost.
nem vagy csúnya :) (a csúnyaság nem nálad kezdődik)
átlagos vagy.
Úristen, dehogy vagy te csúnya!
A csúnya nálam egészen máshol kezdődik, mondjuk annál a képnél, amit belinkeltél egy másik lányról. Remélem csak valami rossz vicc, hogy őt irigyled. Vagy ha nem, hát elárulom hogy feleslegesen teszed, bár tudom ezt nem lehet "irányítani"..
Amit rötgtön észrevettem, azok a szemeid. Nagyon szépek, azt hangsúlyozd, felejstd el azt az erős rúzst, természetesen sokkal szebb, és így elvonja a figyelmet a szemeidről.
Viszont a szemöldököd borzalmas. Ha nem természetes ilyen, mindenképp kezdj vele valamit, fontos szerepe van mert a szemöldök adja a keretet az arcodnak!
A harmadik képen látszik, hogy magas a homlokod, szerintem egy laza frufru jól állna, ha esetleg kicsit feldobnád a külsődet! :)
De mindent egybevéve sokkal-sokkal rosszabbra gondoltam, teljesen átlagos lány vagy, jó értelemben. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!