Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan válhatott a "Közönség...

Hogyan válhatott a "Közönség kedvence" ebből a nőcskéből?

Figyelt kérdés

[link]

Akkora az orra, mint egy kiselefánt ormánya; kis, mélyen ülő disznószemei vannak, a derék/csípő aránya messze van az ideálistól, rusnya szolibarna a bőre, stb.

2013. ápr. 6. 01:11
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
10-eske, nagyon mellélőttél az elképzeléseddel. :DD
2013. ápr. 6. 01:24
 12/23 anonim ***** válasza:
38%
Most te vagy lány vagy, vagy meleg. :D
2013. ápr. 6. 01:26
 13/23 A kérdező kommentje:
Ja, 10-eském: amúgy te ki a f@sznak képzeled magad, hogy ilyeneket írsz: "Panaszjogod neked csak abban van, amit te csinálsz."?
2013. ápr. 6. 01:27
 14/23 anonim ***** válasza:

Na az az asd, hogy jön egy kérdés, mert a kérdező szerint öntermelő bányát lehetne nyitni ezzel a nővel, erre pedig

jön egy esszé, ami a kérdezőt cikizi.

Kérdezem én, hogy kapcsolódik ez a kérdéshez ? :)

2013. ápr. 6. 01:31
 15/23 anonim ***** válasza:
29%

"Ja, 10-eském: amúgy te ki a f@sznak képzeled magad, hogy ilyeneket írsz: "Panaszjogod neked csak abban van, amit te csinálsz."?"

Embernek? Olvasd át a saját kérdésed, és az én válaszaim. Vond le a konzekvenciát... Láthatod, hogy ha kritizálod más munkáját, amihez neked semmi közöd nincs, az mennyire szarul esik másnak. Főleg, ha magára veszi... Panaszkodni a hiteles embernek akkor van joga, ha nyugodtan alszik és mindent 100%-osan megtett, de mégsem sikerült. Az, hogy más mit ér el, amikor az téged nem is érint, és befolyásolni azt sem lehetőséged, sem jogod, sem szükséged nincs, akkor kár felhúzni magad rajta. Erre szokták azt mondani, hogy nagyon unatkozol. A saját dolgod csinálása helyett itt panaszkodsz. Ez nem hiteles. Olyan, mint egy hisztiző, síró csecsemő.

2013. ápr. 6. 01:35
 16/23 A kérdező kommentje:

:DD

Hát öregem, a személyedben egy ritka nagy gyökérrel hozott össze a sors. :)

"kritizálod más munkáját" - mi van? :DD

2013. ápr. 6. 01:43
 17/23 anonim ***** válasza:
hát, én nő vagyok, de nem értem, hogy pl mi a baj az alakjával... az arca sem vészes, az orra kicsit fura, dehát az enyém sem tökéletes
2013. ápr. 6. 02:33
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
a bunkó énem kissé egyetért a 9-es és 15-ös hozzászólással, de azért ez a gondolat enyhén meglepő volt: "kritizálod más munkáját"... Nos igen, ku*vának lenni nagy munka. Valószínűleg óriási erőfeszítéseket kell megtennie egy kis pénzért, sajnálom szegényt, meg persze irigylem is....Egyébként azt is meg kell hagyni kedves kérdező,hogy remélhetőleg nem vártál semmi komoly, kielégítő választ erre a kérdésre. Igazán bölcs gondolat volt feltenni.
2013. ápr. 6. 02:34
 19/23 anonim válasza:
0%
Anyádat szarás közben!!! Figyelj már, hogy mit írsz, te barom...
2013. ápr. 6. 02:41
 20/23 anonim ***** válasza:
16%
Kuruc info...Látszik a kérdező értelmi szintje :D Elég fényes holnapra az acélbetkós? Ugye hogy nem! Na álljál neki gyorsan, ne ide posztolgassál baromságokat :D
2013. ápr. 6. 04:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!