Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Visszategyem a fülbevalót?

Asa Sempai kérdése:

Visszategyem a fülbevalót?

Figyelt kérdés
4 hónapja lövettem a fülembe még két lyukat, egyszer már begyulladt akkor is kezeltem, kivettük letisztítani,aztán pár nap múlva visszatettük mindkettőt és elkezdett gyógyulni. De a napokban nagyon elkezdett gennyesedni meg véres is volt a legfelső és a fülem a duplájára dagadt. Ki kellett vennem mert már nagyon fájt most nem is merem visszatenni nehogy még nagyobb legyen a baj. Még mindig az orvosi arany van benne. :( Szerintetek mit csináljak vele?

2013. ápr. 5. 21:25
 1/1 Mészáros Benjamin válasza:
Vegyetek orvosi acélból készült függőt.A testvéremnek segitett.Neki is valami ilyesmi problémája volt.Eleinte nekem is begyulladt a fülem és gennyes is volt.Ilyenkor rakd vissza a gyógyfülbevalót amíg 100%ra benem gyógyul,aztá próbàld ki az orvosi acélt. Reméllem segittetem :l
2013. ápr. 6. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!