Mit gondoltok a raszta hajú lányokról? Gáz ha egy lánynak raszta haja van?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 5. 17:47
11/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, az ápolt rasztalányok nagyon bejönnek.
12/13 anonim válasza:
Én raszta hajú lány vagyok,és abszolút elégedett vagyok magammal. :) Nem vagyok igénytelen,rendszeresen mosom a hajam,sőt festem is...így még szebb,csillogóbb,nem olyan kutyacsimbók kinézetű. Még a full konzervatív anyukám is megbarátkozott a dologgal,hisz látta,hogy tényleg igényesen kezelem,rendben tartom.
13/13 anonim válasza:
Lánynál nagyon csúnya szerintem. Egyáltalán nem nőies, nem bájos és egy raszta hajhoz nem lehet elegánsan felöltözni. És ez a "hú kemény raszta csaj vagyok" feeling elég taszító szerintem. Tipikusan fiúknak való, nekik jól áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!