Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Más lánnyal is előfordult...

Punkibunki9 kérdése:

Más lánnyal is előfordult már, hogy "piszkosnak", nem higiénikusnak érezte magát társaságban vagy csak velem van a baj?

Figyelt kérdés

Gyakran látok olyan lányokat, nőket akiknek mindig kifogástalan a bőrük, hajuk, a ruházatuk. Mintha éppen akkor jöttek volna a szépségszalonból és a ruháik is makulátlanok. Ellenben hiába vesződöm a sminkemmel, a hajammal és választok tiszta, csinos ruhát, úgy érzem, hogy a nadrágom szöszös, talán kicsit rojtosra tapostam az alját,kócos lesz a hajam,és a reggeli precíz munkám a sminkemmel és a manikűrömmel úgymond "elcsúszik". Összesen két- három farmerom van ezeket felváltva hordom és hiába mosom őket ki egy kicsit úgy érzem, hogy elhasznált ruhákban járok ( pedig soha nem fordult elő hogy szakadt vagy nagyon kopott ruhát vegyek fel)de egyszerűen nem tehetem meg, hogy betartsam azt a szabályt amit a filmekben hallani, hogy: " Egy cipőt/ruhát/táskát ne vegyél fel egy hónapban egynél többször"( vagy vmi hasonló)a pénztárcám nem engedi... egyszóval kényelmetlenül érzem magam a tökéletes lányok mellett, akikre a csinos és szép jelző után rögtön a makulátlan szó jut eszembe.. pedig én is sok foglalkozom magammal és figyelek a személyes higiéniámra... veletek is előfordult már, hogy így éreztetek? Mert sajnos emiatt ( nem csak emiatt de részben)elég durva szociális fóbiám lett, már nem tudok felhőtlenül szórakozni, egyáltalán létezni a suliban, szórakozóhelyeken bárhol...butaságnak hangzik az egészséges énképpel rendelkezőknek, talán valaki akivel egy csónakban evezek tud segíteni

18/L

2013. ápr. 4. 22:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
velem is teljesen ugyan ez van ami veled csak én még 15 éves vagyok (lány )
2013. ápr. 6. 15:02
 12/12 anonim ***** válasza:

azt hittem, h csak nekem vannak ilyen elmebeteg dolgaim

nekem az pl segít, h ha igényes jó minőségű középkategoriás smink cuccokat veszek, amik nem kenődnek el

meg fontos, h meglásd a hányadék kinézetű embereket és ennek fényében magasabbra rakd magadat a skálán

2013. ápr. 6. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!