Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy raszta rocker furcsának...

Egy raszta rocker furcsának számít?

Figyelt kérdés

Ugyanolyan ruhákban jár meg ugyanúgy visdelkedik, mint a többi, de vállig érő rasztája van. Legutóbb egy garázskoncerten láttam, ott néhányan megmosolyogták, de különösebb figyelmet nem kapott. Csak azért kicsit érdekes, mármint jó értelemben, mert a raszta reggae meg a rapper arcok védjegye, a rockerek meg ugye simán csak hosszú hajúak, nemtől függetlenül.

Szerintem egész stílusos, szerintetek?

2013. ápr. 3. 12:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát igen, szerintem sem szabad kizárólag stílus alapján beskatulyázni az embereket, így bár szemet szúró lehet elsőre, mégis természetes dolognak tartom, hogy különböző csoportok tagjai barátkozzanak egymással, elvégre a személyiségeden múlik, hogy érdemesnek tartanak-e rá.
2013. ápr. 4. 09:37
 12/15 anonim ***** válasza:

nem hiszem, hogy annyira furcsa lenne. én is láttam már raszta hajú rockereket. :)

azt soha nem értettem, mi köze a rasztának a rockhoz, de úgy látszik ez most divat.

2013. ápr. 4. 13:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Először is: thrash metal, nem trash metal. Másodszor: a thrash metalban a heavy metal mellett a legkevésbé elterjedt a raszta. Az, hogy Max Cavalera berasztáztatta, az egy dolog. Az megint más kérdés, hogy a Sepultura-nak már rég köze sem volt a thrash metalhoz, amikor raszta lett. Kedves első! Láttam én már ideges rasztát, és halálnyugodt rockert. Persze, a pózerek mindig kötekednek, isznak, balhéznak, keménykednek. Az is igaz, hogy ők vannak többen. Azt viszont tegyük hozzá, hogy pár éven belül konformizálódnak. Akik komolyan gondolják, azokra abszolút nem jellemző, hogy idegbetegek lennének. :) És a véleményem a raszta rockerekről: emberileg nincs velük bajom, viszont ha egy zenekarba meglátok egy rasztát, 99%, hogy a zenéje nem fog nekem tetszeni.
2013. ápr. 6. 10:51
 14/15 anonim ***** válasza:

Deathstars - Skinny Disco

amúgy itt (tanyacity :D) is találkoztam már rasztás rockerrel

2013. ápr. 8. 19:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ha igazi rocker vagy, mindegy milyen a hajad. Az érzés a lényeg, nem az, amit mások mondanak vagy gondolnak. Nekem személy szerint tetszik a raszta haj, rockeren is.
2013. ápr. 10. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!