Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy embernek miért nem lehet...

Egy embernek miért nem lehet társa?

Figyelt kérdés

Miért nem lehetnek barátai? Miért gúnyolják ki ha ronda?

Próbálok most már pénzt gyűjteni egy plasztikai műtétre. Az talán megváltoztatja az életemet. Akkor talán lesznek barátaim, és talán nem gúnyolnak ki.

Szeretném én is úgy leélni az életemet, mint bárki más, feleség, gyerekek, majd később unokák. Igaz ez nagy álom.

2013. ápr. 2. 19:57
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
Simán azért nincs senkid gondolom, mert egy önsajnáló ember vagy, aki nem tesz semmi különöset azért hogy legyen bárkije.
2013. ápr. 2. 20:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok önsajnálkozó, csak már bánt az hogy az emberek viselkednek velem. Ha legyártottam a darabszámot a gyárban akkor nagyon jó voltam, hátam mögött meg jó kiröhögnek.
2013. ápr. 2. 20:07
 3/9 A kérdező kommentje:
Iskolában mindig a fejemhez vágták hú de milyen ronda vagy. Az arcom ronda. Általában meg azon röhögtek hogy nincs senkim. Pedig én kétszer jobb vagyok náluk észben.
2013. ápr. 2. 20:11
 4/9 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Csajozni bulizni jársz egyáltalán? Mert gondolom nem. Mégis hogy ismerkedsz? Mit teszel hogy legyenek barátaid, barátnőd?

A csajok akkor sem fognak utánad futkosni ha az egész arcod átszabatod. Meg ugye egy értelmes nőt nem is külsővel lehet megfogni...

Mi olyan marha ronda rajtad? Mert nem láttam még igazán ronda embert akin csak a plasztika segítene... legalább egy képet mutass. Kétlem hogy bármi különös baj lenne veled, csak telebeszélik a fejed mások akik szeretnek csesztetni mert te hagyod.

2013. ápr. 2. 20:36
 5/9 anonim ***** válasza:

"Szeretném én is úgy leélni az életemet, mint bárki más, feleség, gyerekek, majd később unokák."

Bocs ez gonosz lesz, de a plasztika nem változtatja meg a génjeidet!

Mit fogsz tanácsolni majd a gyerekeidnek: hogyan fogadják el magukat, ha az apjuk is képtelen volt?

Nekik is gyűjtesz majd plasztikai sebészre?

Ilyen önbizalomhiánnyal hogy nevelsz majd erős kölyköket, akik képesek szembenézni a világgal (amire te képtelen vagy) és élni boldogan úgy, mint az emberiség nagyobbik része (szépből van kevesebb)?

2013. ápr. 2. 20:56
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogy kivagy utolsó válaszadó(fiú vagy lány) valószínű hogy neked szerencsésebb életed van mint nekem. Nem kívánom ami nekem van. Lehet hogy neked is vannak problémáid valamilyen területen. Lehet hogy valami tini csaj vagy aki nem érezte át ezt mindezt amit én kaptam. Tudod én is azon voltam hogy fogadjanak el amilyen vagyok, de többségben az élettől csak gonoszságot kaptam. Ha próbálkoztam inkább csak lekoptattak. Tudom mert többen is mondták, milyen ronda vagyok. Utcán nem merek elmenni egy lányokból álló csoport mellett mert csak jót röhögnek rajtam. Tudom többször tapasztaltam. Suliban egy pokol volt az életem alig vártam hogy befejezem az iskolát.-->De végig csináltam, nem adtam meg azt az örömöt nekik hogy nem fejezem be. Van kitartásom: Nappalin egy szakmát csináltam meg, levelezőn egy másik városban érettségit, ami kb.: 50 km távolság volt a két suli között. Ja járjak bulizni: Valószínű elsődlegesen úgy dobnak ki ahogy csak lehet a szórakozóhelyről volt tapasztalatom belőle (Vártam az egyik ismerősömet a szórakozóhelyen az egyik asztalnál. Rendeltem, meg is kaptam a rendelésemet. Utána mondták el lehet menni.

--Lehet hogy kevés összegért rendeltem-- Oda is csak az mehet aki szép. Tehát bulizó hely kilőve. Társkereső oldal próbálkozom. De úgy hogy nem töltök fel Fotót. Mert senkitől sem tűrőm el hogy utána írogassanak.

Gyerekemnek is azt a tanácsot adom ami épp a megfelelő. Ezer biztos hogy nem fogom plasztikai sebészetre futkosni ha külseje átlagos, akkor megpróbálom megnyugtatni. De ha az élete pokol lenne ez miatt, biztos hogy elvinném. Legalább neki lenne jobb élete mint nekem. És ezer százalékban biztos hogy más szülő is így gondolkodna. Ha átlagos és esetleg nem tudná megvédeni magát akkor valami edzésre járatnám hogy pofozza le aki bántotta őt. Mert szép szóval sokra nem mész.

2013. ápr. 2. 22:46
 7/9 A kérdező kommentje:
Ja az kommentbe beleírni hogy az az ismerős aki az osztálytársam el se jött.
2013. ápr. 2. 22:52
 8/9 A kérdező kommentje:
Sokan mondják hogy a szépség relatív fogalom. Valószínű az aki ezt mondja az vagy biztos hogy szép volt, vagy átlagos kinézetű.
2013. ápr. 2. 22:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Ahogy írsz meglepõ ,hogy nincs barátod mert jófejnek tūnsz meg õszintének.. szerintem ha társkeresõn vagy rakj fel képet ... legalább próbáld meg... nincs veszteni valód...: )
2013. ápr. 3. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!