Fáj az epilálás? Mennyire? Meg lehet szokni? És ha annyira fáj, hogy abba kell hagynom?
Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 16:16
1/6 anonim válasza:
Hát nem a legjobb dolog a világon, de meg lehet szokni.
Én általában zenét hallgatok közben és éneklek, így néha nem is érzem. :D
Van olyan, hoyg abba hagyom, pihenek egy kicsit mert már nem bírom tovább, de 10 perc után folytatom.
De nem halálos fájdalom, inkább csak kellemetlen.
3/6 anonim válasza:
Én szültem 2 gyereket minden ordítozás nélkül, így van némi fogalmam a fájdalomról és eléggé bírom is. gyomortükrözésem is volt már, szóval nem kell ragoznom... De az epilálást valahogy nem bírom, egyszer sikerült az egyik lábamat leepilálni, a másikig nem jutottam el. Viszont anyám és a volt csoporttársam szemrebbenés nélkül használja az epilátort mondjuk tévézés közben, fel sem szisszennek. Úgy látszik, embere válogatja, hogy ki milyen fájdalmat bír tolerálni. Próbáld ki,lehet neked is simán menni fog! :)
4/6 anonim válasza:
Hát nekem eleinte eléggé fájt :-)
Aztán hozzászoktam,mostmár meg sem érzem.Közben TV-t nézek és ennyi :-P
Viszont csak lábra használom,hónalj és intim az gyanta :-D
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
na megcsináltam:D mert tegnap annyira fájt, h abbahagytam :S de mondták h ne hagyjam abba...nem hagytam abba, zenét hallgattam közben, hogy arra figyeljek.. de ki lehet bírni :)
éreztem ennél már nagyobb fájdalmat is..és végül is nem fáj,csak nagyon kellemetlen.
jó ez :)
2009. szept. 21. 14:55
6/6 anonim válasza:
nekem a férjem csinálja és szorítom közben a párna csücskét és néha kiabálok, hogy fájfáj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!