Az utóbbi max.3 hétben nagyon sokat fogytam idegeskedés miatt. Hogyan tudnám visszaszerezni a leggyorsabban a leadott kilókat?
Figyelt kérdés
Eddig csinos, kicsit gömbölyű lány voltam (17 éves), de az utóbbi időben idegeskedtem folyton, nem ettem, már az étel puszta gondolatától is rosszul lettem. Már megoldódtak a gondjaim, és próbálok eszegetni, de mostanra pipaszárak lettek a lábaim, a mellem eltűnt, stb. Engem, a családomat, és a barátomat is zavarja ez a hirtelen változás, és mindenki aggódik körülöttem, beleértve magamat is. Szeretnék újra a régi önmagam lenni, tudna valaki normális tanácsot adni?2013. ápr. 2. 16:41
1/2 anonim válasza:
Ne aggódj, ha visszaállsz az eredeti étkezésre, akkor visszajön az a néhány kiló. Ez a jojó- diéta. Ha x hétig változtatsz az étkezési szokásaidon, lemegy a kívánt kiló, majd visszaállsz úgy, ahogy addig ettél, ugyanúgy visszaszeded a leadott kilókat, nem ritkán többet is. Szóval a jojó-diéta kifejezetten jó azoknak, akik gömbölyödni akarnak :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget :)
2013. ápr. 3. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!