Mit csináljak? Nagyon vékony vagyok, semmitől nem hízom, előre félek a nyártól mikor már póló stb-ben kell lenni én meg majd mint egy pálcika?
Figyelt kérdés
ráadásul fiú vagyok, hiába edzek semmi nincs, utáom magam, irigykedem mikor látom a kövéreket az utcán csak álmodozok hogy bár úgy néznék ki egyszer...tudom nem egészséges de így szenvedek....mit tegyek?2013. ápr. 1. 19:23
1/2 anonim válasza:
Vizsgáltasd ki magad, hogy nem-e egészségügyi oka van annak, hogy nem hízol! Irány a háziorvos!
-> ha valami nem stimmel, majd kezelnek
-> ha minden rendben, akkor:
Ne csak egyél, hanem ÉSSZEL egyél!
Itt kiszámolod, hogy mennyit kellene bevinned, hogy hízz:
Itt pedig elolvasod, hogy hogy kellene összeállítanod az étrended, hogy elősegítsd az izomgyarapodást:
A kellő mozgásformára is kapsz tanácsot azon az oldalon.
Végül: ne picsogj! Azzal nem mégy semmire!
2/2 anonim válasza:
Egyél többet és minőségit (pl paleo) - ez lehet 2500-3000 kalória (nemtom mennyi kell), ne kardiózz! Csinálj kevés ismétlésszámmal edzéseket, minél nagyobb súlyokkal, saját testtel. Esetleg váltogathatod néha csinálhatsz kiseb súllyal végkimerülésig, vagy vmi piramis szerűt is. Mindig addig csináld amíg már egyáltalán sehogy se bírsz többet. és Pihenj is!!! aludj, 2 napot hagyj az izmoknak épülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!