Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Körmösök! Ezt hogyan kell...

Körmösök! Ezt hogyan kell használni?

Figyelt kérdés

[link]

Arra lennék kíváncsi, hogy ezzel az ecsettel igazából hogyan kell dolgozni, vagy milyen technikához kell használni? :)

2013. ápr. 1. 13:03
 1/9 anonim ***** válasza:

Ennek használatával kapsz ilyen körmöt: [link]

[link]

[link]

De ha ügyes vagy, sokkal szebbet is. :)

2013. ápr. 1. 13:59
 2/9 anonim ***** válasza:

speciel a fent linkelt körmök szivacsos technikával készültek, nem ezzel az ecsettel.

Ez az egyet ugyanis körömre való festésnél nem jó, mert túl széles. Vászonra jó, ha mondjuk vizet festesz.

2013. ápr. 1. 14:30
 3/9 A kérdező kommentje:
De essence ecset, szóval körömhöz való! :)
2013. ápr. 1. 14:42
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Ok, akkor használd hozzá. Én lassan 10 éve vagyok körmös, de a csillám szórásán kívül nem tudom másra használni, ahhoz is csak egyszer használtam. Semmi értelme a körömhöz használni ugyanis.
2013. ápr. 1. 14:52
 5/9 anonim ***** válasza:

A csillámpor felviteléhez alkalmas. Én is használom, bár be kell vallanom, hogy jobban szeretek régebbi elhasználódott ecsettel csillámpor rakni a körmökre.

De ha nagyon vállalkozó szellemű vagy és a kezed is elég ügyes hozzá akkor próbáld ki, hátha neked sokkal jobban sikerül. :)

2013. ápr. 2. 12:26
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kedves harmadik válaszoló: nem okoskodásból mondtam, mg nem is azt mondtam h Te nem jót mondasz,de nyilván csak lehet valamire használni,ha egyszer körömdíszítéshez való ecsetek között is szokott ilyen lenni. Ezért kérdeztem. :)
2013. ápr. 2. 13:28
 7/9 anonim ***** válasza:
49%

Körömdíszítéshez árulnak kb 135 ezer féle ecsetet.

elmondom, hogy hány db kell, és ezekkel már profi leszel.

Akvarellhez kettő,

akrilhoz egy

egylendülethez kettő (két méret legyen, azért kettő)

porcelán virágokhoz 1

zselés festéshez 1

na, ennyi kell a körömdíszítéshez. Az építéshez pedig kell, 1 a zseléhez, 1 a porcihoz. És ennyi.

2013. ápr. 2. 13:31
 8/9 gabriell88 ***** válasza:
2013. ápr. 26. 10:10
 9/9 A kérdező kommentje:
juj de jó ez!!! köszönöm!! :)
2013. ápr. 28. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!