A ricinus olajtól mennyit nő a szempilla? Valaki leirja akinek használt? :D vagy egyáltalán hatásos? Képet is küldhettek
8-as válaszoló vagyok. Egész jól tudom követni, hogy mennyit nőtt a hajam, mert a nyári napszívott szőkés hajam jó irányadó. E szerint az elmúlt 4 hónapban 5 centit nőtt a hajam, ebből hármat az elmúlt két hónapban.
Nekem göndör hajam van, szóval alapból egy kicsit száraz, a ricinus ezt is rendbehozta szépen, most már balzsamoznom sem kell.
Hát és én úgy szoktam csinálni, hogy olyan 3 evőkanálnyi olajat öntök egy csészébe, és 15mp alatt 900 Watton megmelegítem a mikróban, hogy kicsit hígabb legyen.
Száraz a hajam, mikor nekiállok a műveletnek. Úgy zajlik kb, hogy belemártom az ujjvégeim a cuccba, majd igyekszem azt beledörzsölni a fejbőrömbe. Tehát elsősorban a tövekre meg a fejbőrömre igyekszem kenni. De mivel nekem úgyis száraz, a végén a maradékot szétkenem a hosszán.
Gyógyszertárban vettem még az ősszel, 2 dl olyan 500 Ft körül volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!