Hogyan ápoljam köldök pc után a sebet?
Figyelt kérdés
Betadine-t javasolták.hogy kell alkalmazni? Ilyen sárgás szinü.ha felkenem a pc köré kell? Egészen a lyuk közelébe? És utána meddig hagyjam rajta? Napi 1x elég h ne gyulladjon be?2013. márc. 30. 01:27
1/5 lencsefőzelék válasza:
2/5 anonim válasza:
nem ez vt a kérdés -.-
napi kétszer reggel,este.Igen a lyuk köré,de menjen be a lyukba is,az a legjobb.hagyd rajta,max egy kicsit töröld le hogy ne fogja meg a ruhád.Ezt kb. két-három hétig csináld,ha nem javul+fáj,menj vissza a pc-s helyre ők segítenek :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a 2.nak :) 1.hát van pár pc-s ismerősöm és nekik semmi bajuk nem lett
2013. márc. 30. 19:20
4/5 anonim válasza:
én is most szurattam köldök pc-t:) 2 hónapig kell betadinnel vagy tetránnal kenni(a tetrán átlátszó,sokkal jobb,mint a betadine) ne hagy abba a 2 hónap alatt,különben begyullad:)
5/5 anonim válasza:
Vegyél octeniseptet, ez egy spray, tök jól be lehet vele fújni. Nekem is a piercer ajánlotta, ettől szépen rendbe jön, ráadásul nem fog:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!