Hamar kinő a szemöldököm, ha bekenem az egészet szőrnövekedést gátló krémmel, akkor az magát a szemöldökömet nem fogja befolyásolni?
Figyelt kérdés
Tehát azt a részt,amit nem szedem,nem szeretném elcseszni ezzel.2009. szept. 19. 10:46
1/6 anonim válasza:
szerintem menj el inkább lézeresre, az se egy nagy összeg
2/6 A kérdező kommentje:
Mennyi kb?
Mellesleg 15 éves vagyok...
2009. szept. 19. 12:15
3/6 anonim válasza:
szőrnövekedést gátló krém?
azt hol vetted?
már vagy 2 éve keresek ilyent, amióta a Johnsonsét kivonták a forgalomból.
mi a neve?
köszi,,
15/L
szerintem pedig kérdezz meg egy kozmetikus-ismerőst
4/6 anonim válasza:
kb 3000 ft, googleban keress rá hogy lézeres szőrtelenítés, menj el a legközelebbihez és érdeklődj, bár ha 15 éves vagy akkor legikább a csipeszt ajánlom.
5/6 A kérdező kommentje:
Csipesszel szedem már 2-3 éve,nagyon burjánzó szemöldököm van.-.-
Kiszedem szépen,és nem telik bele egy nap,már ottvannak a látható fekete pöttyök...
A szőrnövekedés gátló testápoló pedig avonos,skin so softos kék.:) Nagyon hatásos.
2009. szept. 20. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!