Melyik a legszebb arc ezek közül? (Képpel)
2009. szept. 18. 17:37
11/28 A kérdező kommentje:
Még 2008 -ban öngyilkos lett:S:S:S
2009. szept. 18. 17:57
12/28 anonim válasza:
Öngyilkos lett, kiugrott a 9. emeletről, azt olvastam, hogy szerelmi bánat miatt.
14/28 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik túlzottan, de talán az első és a harmadik.
15/28 anonim válasza:
Egyik sem, tipikus modellfejek, nem a szépség számít náluk.
16/28 anonim válasza:
Talán az elsőre tudnám mondani, hogy szép, de a modelleknél nem igazán az arc számít.
17/28 anonim válasza:
Ebben talán egyedül vagyok,de nekem a második lány tetszik legjobban!Nem az a tipikus szépség ő sem,de a 3 közül ő jön be legjobban.
34/ffi
18/28 anonim válasza:
Szerintem sem szép egyik se egyáltalán, de a 3 közül még az 1. néz ki a legjobban. A 2. és 3.-nak meg kicsit sem tetszik az arcuk.
19/28 anonim válasza:
Egyik sem egy világ szépe,de ha választani kell, az 1., a másik kettőnek olyan fura arca van.
20/28 anonim válasza:
szerintem az első, de ő se olyan hű de szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!