Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha az utcán leginkább a...

Ha az utcán leginkább a nagyon szépet, és a nagyon csúnyát nézik meg többen, akkor én most csúnya vagyok?

Figyelt kérdés

Szépnek semmiképp,főleg,hogy nem is sminkelek szóval a szemeim kisem emelem semmivel.

Nagyon csúnyának nem gondolnám magam,de sajnos futok bele beszólásokba,hogy 'jajj de csúnya vagy'-->Más lányoktól.

Ma jöttem haza egyik osztálytársammal, akit csúnyának tartanak nagyon sokan, nevetnek rajta,stb... Figyeltem,és Őt is sok ideig bámulták..(arcát).

Amíg elhaladtak mellette,velem pont ezt szokták,illetve én mindenki szemébe nézek, szóval amíg elmegyünk egymás mellett az emberekkel,majdnem mindig a szemükbe nézek (3-4mp de néha kevesebb)

Most akkor azért néznek ennyien így rám,mert csúnya lennék?:/

2013. márc. 27. 15:18
 1/9 anonim válasza:
A szépség relatív (főleg a tinédzsereknél, akik olyan gyorsan változnak), és a kisugárzástól sok minden függ. Lehet, hogy nem vagy kiemelkedően szép, de ha vidám vagy, pezseg benned az élet, attól máris különleges vagy, amire felfigyelnek az emberek.
2013. márc. 27. 15:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Csodálkoznak, mert a szemükbe nézel. Nem tudják hova tenni, hiszen rohannak, bambulnak, nem igen figyelnek az emberek másokra. Mivel nézed őket, ha csak egy pillanatra is, rögtön jár az agyuk: ismernek, ismerni kéne, elkenődött a rúzs? Nem megszokott reakciót váltasz ki, csak mert rájuk nézel..Nem azért mert csúnya vagy!
2013. márc. 27. 15:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem már azt nézik, hogy te miért nézed őket. Ahhoz nagyon csúnyának kell lennie valakinek, hogy sokan nézzék és szerintem sokan zavarukban el is fordulnak rögtön.
2013. márc. 27. 15:31
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönööm:)

Megnyugodtam:D Jó ez az osztálytársam tényleg arcra csúnya, de leginkább mert nagyok a fogai,és viccesnek mondható. Én tök átlagosnak gondolom magam,és sokszor figyelek fel arra,hogy alapból már én nézek másra úgy,hogy eleve nézett:D

Ha úgy néznek rám akkor az oké, de van,hogy sokáig bent maradok-egy-egy tekintetbe,úgy,hogy Ő kezdi a nézést.

Hááát,nagyon-nagyon csúnya nem vagyok:D

2013. márc. 27. 15:38
 5/9 A kérdező kommentje:
...és igen tini vagyok,csak kicsit furán érzem magam,hogy mondták már rám,hogy csúnya vagyok, ami persze relatív,meg ha lány akkor aztán mondhatja azért is, mert nem vagyok szimpi neki,vagy nem tud mit ki találni,vagy idegesíteni akar,de ilyen esetben ha fiúk vagy más lányok néznek hosszan rám,fogalmam sincs,hogy Ők is azt gondolják,hogy Jáájj szegény de csúnya,vagy nem ezt gondolja...Hát passz.
2013. márc. 27. 15:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyik sem. Azt nézem meg, akiben megfog valami. Ez lehet stílus, kisugárzás, bármi, ami felkelti az érdeklődésemet. Sose gondolok olyanokra, hogy "de csúnya ez a lány" vagy hasonlók, mert mindig a nekem tetsző dolgokra fókuszálok. Btw: én is mindig az emberek szemébe nézek.:D
2013. márc. 27. 21:27
 7/9 A kérdező kommentje:

hehe:)Köszii:)

Akkor lehet a szemem,mert szép zöld:):D

2013. márc. 27. 21:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha csúnya lennél gúnyolnának is. Ha egy lánynak szépek a szemei az engem is megragad. Amúgy nekem is zöld a szemem.
2013. ápr. 4. 15:05
 9/9 A kérdező kommentje:
:):D Hát akkor lehet a szemeim akár,vagy csak kíváncsiak az emberek,hasonló kaliberű vagyok én is:) Mindenkit megnézek, mert érdekelnek,és nem hajtom le a fejem, bárki szemébe nézek.:)
2013. ápr. 5. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!