Fiúk, lányok, szerintetek milyen idős korban néznek ki legjobban a nők?
Szerintem 30 körül. Általában ekkor találja meg az ember leginkább önmagát, míg 20 évesen még csak keresi, legalábbis ezt vettem észre. Már nem kislányosan bájosak, hanem nőiesek, dögösek:) Nagyon kíváncsi vagyok, én milyen leszek annyi idősen, remélem olyan, amilyen szeretnék.
19L
25-35, bár ez egyénenként eltérő. Az anyukám már 40 is elmúlt, de még mindig fiatalos és gyönyörű.
19/L
Üdvözletem,
Én személy szerint 28-36 közé tenném azt az életkort amikor is a nők a legszebbek. Mert az a tapasztalatom, hogy ebben a korban a legvonzóbbak a nők. Mert sugároznak a nőiességtől. Mindenféle tekintetben érettek. Talàn már nem kergetnek irrealisztikus ábrándokat.
Bár itt ügye a külsőségekről beszélünk, mégsem mindegy; hogy egy ember mit rejreget önmagában. Hogyha belülről is szép valaki és ezt el is hiszi önmagáról, abban az esetben mérföldekkel szebb lehet a kisugárzása és sokkal szebbet tud mutatni kìvülről is. :-)
25/F voltam.
UI.: De azért az ettől fiatalabb vagy idősebb nőknek sincsen oka elkeseredni. Minden korotokban szépek és sugárzóak vagytok. Annak megnyilvánulása változhat csak és kizárólag. :-)
Szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!