Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak szerintem nem szép...

Csak szerintem nem szép Palvin Barbi?

Figyelt kérdés
[link]
2013. márc. 24. 17:29
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
70%

sminkben,pssel néhány képen szép.

[link]

de amúgy szerintem tök ronda,smink nélkül meg egyenesen ocsmány

2013. márc. 24. 21:35
 22/42 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem sem szép. Legalább is nem annyira, hogy a csapból is ő folyjon. De ez a legtöbb modellnél így van. Sok lány az utcán smink nélkül legalább olyan szép, mint a legtöbbjük.

Amúgy ez a kép még egész tűrhető, végre van benne egy kis élet, mert szinte az összes képen ugyanazt a semmitmondó, butap*csa faarcot vágja..

2013. márc. 24. 22:46
 23/42 anonim ***** válasza:
35%
Nem vagyok egy Palvin Barbi imádó, de itt végig olvasva nevetnem kelett a hozzászólásokon.... Biztos előrébb fogtok jutni nála az életbe ha itt ócsároljátok. Gratulálok nektek előre...
2013. márc. 25. 08:27
 24/42 anonim ***** válasza:
67%
1-2 képen OK. De annyira nem nagy szám. Nem az én ízlésemnek megfelelő. Így szépen mondva :D
2013. márc. 25. 11:12
 25/42 anonim ***** válasza:
39%

istenem menyi irigy!

mielőtt még leoltanátok hogy nem vagytok rá irigyek nem tudom hogy ki a szebb ti vagy palvin babi tisztelet a kivételnek nem tudom 18 évesen hol lesztek majd megnézem hogy a glamour a joy a L'oreal ban fogtok szerepelni és hogy ilyen gyönyörűek lesztek mint ő.gyönyörű lány. mindenki megkeresi a legelőnytelenebb képeket róla örülnétek ha így néznétek ki!! és enyit erértetek volna mint ő !!

2013. márc. 25. 19:04
 26/42 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam,hogy csúnya,hanem hogy egyszerűen a saját véleményem szerint nem szép. Aki szerint nem szép az már egyből irigy is,vagy hogy megy ez? Rengeteg pasit látok rondának/ nem helyesnek,akikért mások oda-vissza vannak,akkor azokra is irigy vagyok? Természetesen van olyan,akiről beismerem,hogy szép, de Palvin Barbi nem tartozik közéjük. Ilyen például Emma Watson, aki sminkben és smink nélkül is gyönyörű,és barátságos kisugárzása van.

[link]

[link]

Nem értem,ha valakinek nem tetszik Barbika miért azzal jönnek,hogy irigyek vagyunk? Mellesleg mi az,hogy hol fogunk tartani 18 éves korunkra? Mit tett ő le az asztalra? Szerencsére volt,ennyi. Na de nem dolgozott meg keményen érte, nem tanul éveket egyetemen/főiskolán,hogy aztán nagy nehezen munkát találjon,nem egyszerűen szerencsére volt. Ezért nem tisztelem a modelleket. Adottság kérdése az egész. Ja, nem vagyok se narancsbőrös, se dagadt az 52 kilómmal ,és pattanásos sem. :)

2013. márc. 25. 19:42
 27/42 anonim ***** válasza:
73%

Szép- vagy nem szép... Az egy dolog. Oké, szerintem szép de, hogy őszinte legyek, a f*szom ki van már vele, hogy a csapból is ő folyik!

Nem vele van bajom, hanem a megvezethető, birka néppel.

2013. márc. 26. 14:15
 28/42 anonim ***** válasza:
87%
Ja és ha valakire irigy vagyok, az a 25-ös hozzászóló, az ámulatba ejtő helyesírása miatt.
2013. márc. 26. 14:16
 29/42 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem se szép
2013. márc. 26. 20:24
 30/42 anonim ***** válasza:
69%
nem mindenkinek az az életcélja, hogy félpucéran meg egy kifutón rohangálva fényképezzék 2 kg sminkkel az arcán, nem mindenkinek ez jelenti azt, hogy 'elérni valamit'.. már elnézést..
2013. márc. 29. 19:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!