23 éves srác vagyok és 168cm magas az kicsi nagyon? Lanyok?
Figyelt kérdés
2013. márc. 20. 20:05
1/11 anonim válasza:
neeeem :P én szeretem az alacsony fiúkat :) 20/L
2/11 anonim válasza:
Szia Gyuri vagyok :D.Szerintem pont ideális vagy!
3/11 anonim válasza:
Olyan lány méreted van. Se semmi gáz.
4/11 Softness válasza:
én pl. nem is vennélek férfiszámba :S bocsi
23/N
5/11 anonim válasza:
Hat ezaz. Ahogy a 4. Valaszolo irts.en 166 cm vagyok es megkoszontem szuleimnek hogy ilyen alacsonx lettem. Nincs eletem ez miatt. Te is koszond meg. De ez legtobbszor azert van mert az apuka alacsonx es hat persze hogy a fia is az lesz. Apad hany cm ?
6/11 anonim válasza:
én kb 10 centivel vagyok nálad alacsonyabb, szóval engem nem zavarna :P Amúgy nem tudom, hogy kicsi vagy-e... A szememben magasnak tűnsz a 168 centiddel.
7/11 anonim válasza:
A barátom is kb ekkora, én 175 centi, és pont leszarom.. még akkor is, ha jönnek a megjegyzések, hogy jajj, az úgy "ideális", hogy a fiú a magasabb! Ideális? Kinek? Nekem Ő a tökéletes, bárki bármit mond. Majd te is találni fogsz olyan lányt, aki emiatt nem utasít vissza, hülyeség, hogy ez a dolog "elcseszi az életet".
L/18
8/11 anonim válasza:
Én 160 cm vagyok és speciel jobban szeretem a magasabb fiúkat, az olyan fura, hogy majdnem akkora, mint én..de ettől még tényleg ne gondold, hogy tönkremegy az életed, látod, többen is írták, hogy nem zavaró:)
9/11 anonim válasza:
Én 165 cm vagyok, és volt olyan barátom aki alig 2-3 cm-rel volt magasabb nálam. Egyáltalán nem zavart :)
21 L
10/11 anonim válasza:
igazándiból édesmindegy.
van aki az alacsonyabbat szereti, valaki a magasabbat.
a 160cm es ismerősömnek is volt barátnője már és nekem is 198cm esen.
hidd el. mind1 mekkora vagy :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!