Létezik olyan hogy "kevert arcforma"? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Szóval az lenne a bajom hogy nem tudom milyen az arcformám...rengeteg képet meg ezzel foglalkozó oldalt néztem,de egyszerűen egyik se illik rám.
Oválisra hasonlít a leginkább,viszont pufi arcom van és közel sem "tökéletes".
Kerek lehetne a pufiság miatt,de nem az,mert alakra ovális,plusz kicsit nagy a homlokom,valamint nincs húsos szám se.
Szögletes,szív meg ezek kilőve azok kicsit se hasonlítanak.
Napszemüveget képtelenség találni a fejemre,és nem csak én látom így,barátnőimmel próbálgattunk legalább 100 félét egy se állt jól és ők is megmondták. Sapkát,kalapot szintén nem találni a fejemre... Annyira elkeserítő :(
Másnak is van ilyen baja?
2013. márc. 19. 16:42
2/6 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék kitenni.
2013. márc. 19. 16:48
4/6 anonim válasza:
küldj olyan képet, amin csak a fejformád látszik, a szád, orrod, hajad, szemeid ki vannak satírozva.
5/6 anonim válasza:
Nekem is ilyen az arcformám. Valahol a kerek és az ovális között van. Szerintem nincs azzal semmi baj, hogy két "kategóriába" is beillik! :)
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó és te találsz magadra napszemüveget,sapkát?
2013. márc. 19. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!