Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez lehetséges? (KÉP)

Ez lehetséges? (KÉP)

Figyelt kérdés

Ha sportol és fogyókúrázik? Vagy egész eltérő a két alak amit nem lehet sporttal és diétával elérni?

Ilyen alakból

[link]

Ilyen alak

[link]

2013. márc. 19. 14:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Mindkettő Te vagy?szültél?
2013. márc. 19. 15:01
 12/22 A kérdező kommentje:
Igen szültem.
2013. márc. 19. 15:04
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem hittem volna, hogy ugyan az az ember van a két képen.
2013. márc. 19. 15:36
 14/22 anonim ***** válasza:

jé :o én se gondoltam. De azt néztem, hogy a cicik tök hasonlóak, mind2 nagy xD

szerintem vágj bele egy jó étrendbe, és tényleg egy kis erősítés csak rásegít, de a legfontosabb, hogy a kaja rendben legyen.

Én a paleót tudom ajánlani, esetleg ketogént, de semmiképp sem ilyen lisztes, sokgyümölcsös, sok paleo sütis, sok paleo kenyeres változatot. nyárra sztem lehetséges még mindig :) főleg h az is te vagy :D és nem más akarsz lenni, csak a vékonyabb önmagad :)

A legjobb zsír a kókuszzsír :P abból kell sokat enni :)

2013. márc. 19. 15:41
 15/22 anonim ***** válasza:

Azt nem mondta, hogy mindkettőn ő van, arra helyeselt, hogy szült. Még rejtély, ő-e a másik vagy sem. Amúgy szerintem lehetséges, mindkét képen széles csípőjű nő van nagy mellekkel.

Ja, és dehogy van rajtad 15 kiló plusz, még 10 sem. Első blikkre azt mondanám, 5-6 kilónál többet nem kell fogynod. Ne csak a mérleget nézd, hanem a tükröt is, és ott egy szép alak látható.

2013. márc. 19. 15:44
 16/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Remélem sikerül leadnom a felesleges kilókat. Sose voltam 55kg-nál több és nem jól érzem így magam. Nem csak a külső miatt hanem pl jobban elfáradok kisebb fizikai munkától is stb.
2013. márc. 19. 22:38
 17/22 anonim ***** válasza:
Le tudsz fogyni, de a melled sose lesz olyan, mint a másik képen szereplő lányé.
2013. márc. 19. 23:49
 18/22 anonim ***** válasza:
Akkor most te vagy mindkét képen, vagy nem?
2013. márc. 20. 07:07
 19/22 anonim ***** válasza:
Ezz a melles dolgot nem értem, miért is?
2013. márc. 20. 13:50
 20/22 anonim ***** válasza:
Google... nem ő van a másik képen: [link]
2013. márc. 20. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!