Ez lehetséges? (KÉP)
Ha sportol és fogyókúrázik? Vagy egész eltérő a két alak amit nem lehet sporttal és diétával elérni?
Ilyen alakból
Ilyen alak
jé :o én se gondoltam. De azt néztem, hogy a cicik tök hasonlóak, mind2 nagy xD
szerintem vágj bele egy jó étrendbe, és tényleg egy kis erősítés csak rásegít, de a legfontosabb, hogy a kaja rendben legyen.
Én a paleót tudom ajánlani, esetleg ketogént, de semmiképp sem ilyen lisztes, sokgyümölcsös, sok paleo sütis, sok paleo kenyeres változatot. nyárra sztem lehetséges még mindig :) főleg h az is te vagy :D és nem más akarsz lenni, csak a vékonyabb önmagad :)
A legjobb zsír a kókuszzsír :P abból kell sokat enni :)
Azt nem mondta, hogy mindkettőn ő van, arra helyeselt, hogy szült. Még rejtély, ő-e a másik vagy sem. Amúgy szerintem lehetséges, mindkét képen széles csípőjű nő van nagy mellekkel.
Ja, és dehogy van rajtad 15 kiló plusz, még 10 sem. Első blikkre azt mondanám, 5-6 kilónál többet nem kell fogynod. Ne csak a mérleget nézd, hanem a tükröt is, és ott egy szép alak látható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!