Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha orrpiercinget szeretnék...

Ha orrpiercinget szeretnék tetetni, a karikát nem teszik bele egyből, ugye?

Figyelt kérdés

Valami olyasmit olvastam, hogy először be kell gyógyulnia és csak utána teszik bele a karikát. (?!)

És amíg be nem gyógyul, addig mi megy bele? :D

Nem nagyon konyítok ehhez a témához, szóval előre is köszönöm a választ, a segítséget! :)

2013. márc. 18. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Dehogynem, beleteszik a karikát is, ha kéred. Mondjuk elsőre jobb sima pöttyöt választani, mert az kevésbé macerásan gyógyul. A sima pötty ékszert szokták benne hagyni gyógyulásig, és utána cserélik karikára.

De én elsőre is karikát kértem, és semmi bajom nem volt vele, nagyon szépen begyógyult. :) Kicsit jobban oda kell figyelni rá, és akkor semmi gond nincsen vele. Annyiból jobb, hogy nem akadsz be vele ruhába, törülközőbe, viszont orrot az első két hétben nagyon nehézkes fújni. De megoldható:)

2013. márc. 18. 21:57
 2/5 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm!

És a karikát azt vegyem meg előre és vigyem el,.. vagy majd ott kapok? :D

2013. márc. 19. 14:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Beteszik a karikát elsőre. Minden tisztességes szalonban tudnak ékszert is adni. Ahova én járok ott pl. kifejezetten sokféle közül lehet válogatni. :)
2013. márc. 19. 15:22
 4/5 A kérdező kommentje:

Na, az jó.

És mennyire fájdalmas a behelyezése? :D

2013. márc. 19. 17:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem maga a szúrás volt kellemetlen, de nem fáj jobban, mint mondjuk egy... injekció. Mondták, hogy a karika áthúzása sokkal jobban fog fájni, ehhez képest azt alig éreztem, és nem is volt kellemetlen, csak olyan érdekes. :D:D

Utána pár óráig fura érzés volt, mintha csipesszel szorítanák össze az orrcimpám két oldalról. :D De onnantól fogva egyáltalán semmit nem éreztem, nem fájt. :)

2013. márc. 19. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!