Fodrászok! Mennyit kerestek?
Gratulálok hogy egyikőtöknek sem sikerült a KÉRDÉSRE válaszolni. Vagy netán kínaiul írtam csak nem vettem észre?
Egy hülye elkezd egy témát a többi meg folytatja..
Én sem vagyok ugyan fodrász, de van fodrász rokon. Neki saját szalonja van vidéken, a környéken egyedül. Tulajdonképpen elég szépen keres, kb olyan 280ezer forint bejön a konyhára egy hónapban, viszont ebből lejön ugye az anyagok ára, esetleges felújítások, rezsi... ami marad neki tisztán az olyan 150körül van. Szerencsére saját szalon, tehát bérleti díj sincsen, mert a házában alakította ki.
Ellenben ott vannak a Biohair-es fodrászok, na azok biztos, hogy minimálbérnél többet nem keresnek. Az a legjobb, ha az ember saját szalont nyit - csak legyen hozzá tőkéje - mert, mint alkalmazott egyszerűen nem lehet jól keresni, hiszen ott van a főnök, a többi olyan alkalmazott, aki nem is fodrász, csak ott van (Pl asszisztens), akkor ezek általában bérelt helyiségek is stb. Arról nem is beszélve, hogy épp a Biohair-ben még csak nem is magának a fodrásznak fizetsz, hanem a pultnál. A borravalót sem ők kapják valószínűleg.
Kedves kérdező! A TE kérdéseid egy részét idézném:
"Ajánlanád ezt a szakmát? Ha igen miért,ha nem miért nem?"
-szerintem én például biztosan válaszoltam erre de úgy rémlik más is írt ezzel kapcsolatban. Legközelebb ne viselkedj úgy mint egy értelmi fogyatékos azt javaslom, és legyél vele tisztában, mit kérdeztél. Nem azoknak kéne ugatni akik veszik a fáradtságot és ideböfögnek valamit a sza.ros kérdésedhez.
Amúgy meg talán azért nem válaszoltak a pénz témára mert ezt így rohadtul nem lehet megválaszolni, azon (is) múlik hogy mennyi vendég van, milyen a forgalom stb, vidéki fodrászat vagy nem stb stb.
Utolsó előtti köszi a választ.
Utolsó neked meg nem kell ideböfögni senki nem kért meg rá :) De ha már idehánysz valamit akkor legyen köze a kérdéshez,nem vagyok kíváncsi se a véleményedre,se a szánalmas puffogásodra. Bár nekem mindegy,én nem húztam fel magam,te meg kapod a piros kezet ;)
"Nem legyél fodrász?"
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!