Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Vélemény? :/

Fiúk! Vélemény? :/

Figyelt kérdés

Szóval, barátnőm eléggé aggódik lefeküdni valakivel, mert van valamennyi szőr a hasánál...Annyira nem látszik, de azért mégis valamennyire...Szóval ti mit gondoltok róla? nagyon undorító, visszataszító, vagy annyira nem lényeg?? Itt van két kép: [link]

[link]

2013. márc. 15. 23:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna :D
2013. márc. 15. 23:35
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért az első képen nem túl guszta a poci... gyantával egy rántás és lent van. Nem értem miért kell ezen aggódni.
2013. márc. 15. 23:52
 13/22 anonim ***** válasza:
nem zavarna, de ha neked nem tetszik, miért nem cukorgyantázod le? sztem nem is fáj és gyengébb lesz legközelebb
2013. márc. 16. 00:15
 14/22 anonim ***** válasza:
53%
baze, miből állna legyantázni? ismerek egy csomó csajt akinek hasonló lenne, csakhogy nem ilyen, mert valami módon szőrtelenítenek. nincs ebben semmi gáz...az a gáz, ha nem teszel ellene, és a pasinak ez visszataszító...én ha csaj lennék nem kísérleteznék ezzel, lakapnám
2013. márc. 16. 02:24
 15/22 anonim ***** válasza:
A másodikon semmi se látszik, de az elsőn az már elég feltűnő. Én kezelem ezt.
2013. márc. 16. 02:24
 16/22 anonim ***** válasza:
47%
Semmi baj nincs a barátnőd pocijával! :) Nagyon szép! :) Egyáltalán nem olyan durván szőrös!
2013. márc. 16. 08:15
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ilyen legyen mint a szőrtelenítés miatt kipirosodott, kipattogott. A természetesség fontosabb.
2013. márc. 16. 10:31
 18/22 anonim ***** válasza:
Ki lehetne szőkíteni,vagy gyantázza le.
2013. márc. 16. 11:29
 19/22 anonim ***** válasza:

Hát most lehetne mondani, hogy aki igazán szereti annak nem számít, meg lehet nekem se tűnne fel, bár ha meg igen, hát annyira nem vagyok oda a szőrért, a pihe még belefér de ez már kicsit több... én nem csinálnék nagy ügyet, de azért, mégse ismerjük azt akivel le akar feküdni, és most miért éri meg kockáztatni egy elszúrt első alkalmat? Az meg egy rossz élmény marad...

Igazán nem is értem mit kell ezen vacakolni, le lehet gyantázni... idővel majd kikopik a gyantától. Ha már eszébe jutott h ez gond legyen mindenképp érdemes legyantázni met tkülönben meg csak megy a parázás stb. Ha úgy áll oda egy csaj egy fiú elé, ha na, én rohadt jól nézek ki, akkor az látszik a kisugárzásán is, jóval vonzóbb, stb.

2013. márc. 16. 12:39
 20/22 anonim ***** válasza:
Ja, ő nem fiú??
2013. márc. 16. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!