Milyen az alakom? Képpel
Szerintetek hány kg-t kéne fogynom? Vékonyabb és formásabb, feszesebb szeretnék lenni. Mivel és mennyi idő alatt érhetném ezt el?
Na még egy lány akinek önértékelési gondjai vannak vagy csak az egoját akarja növelni.
Pontosan tudod hogy nem kell fogynod, mert vékony vagy..Inkább sportolj, hogy izmos legyél..
Kezdj el sportolni, fogd vissza a zsír és szénhidrát fogyasztását, emeld meg a fehérjebevitelt, egyél sok zöldséget-gyümölcsöt, kerüld a cukrot és a gyorskaját, igyál sok (ásvány)vizet és nyárra formásabb és feszesebb leszel! :-)
De egyébként alapvetően nincs probléma az alakoddal, tehát ne a fogyás legyen az elsődleges cél hanem inkább a formásodás!
Annyira utálod a lábaidat h mindjárt egy szál tangás képet feltettél? Ne nevettess. Önbizalomhiányos lány neten/gyakorin akar egot növeszteni a sok nyáladzó fiútól vol. ötezer.
Szerintem mindenekelőtt a tükröt pucold meg.
próbáld ki a paleót v a ketogén paleót :)
sztem egy kicsit fogyhatnál vagyis leszálkásodhatnál, pár kilót kell csak zsírból leadnod, tényleg nincs rajtad sok és így is elég szexy vagy :) csak nekem jönnek be a vékonyabbak. te még beleférsz simán, de vékonyabban még jobb lennél. Nem kell kalóriákat megvonnod v ilyesmi. De lehet h csak ilyen izmos a lábad, akkor hagyjad, jó az :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!