Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 14 éves lánynak lehet ilyen...

14 éves lánynak lehet ilyen "popsija" nyárra?

Figyelt kérdés

[link]

Eléggé rá mentem a testmozgásra, mindennap 100 felülés,100 fekvőtámasz reggel/este

emellett persze egészségesen is táplálkozom.

Szeretném ha nyárra ilyen legyen a fenekem mert jól is néz ki és több önbizalmam lenne felvenni a bikinit.

Milyen gyakorlatokat tudtok?

Előre is köszi!:)

2013. márc. 12. 13:38
 1/9 anonim ***** válasza:
2013. márc. 12. 13:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Legjobb a guggolás és a kitörés. Nyugodtan használhatsz hozzá súlyt is. Valamint lépcsőzhetsz is.
2013. márc. 12. 14:26
 3/9 A kérdező kommentje:

remek, köszönöm!:))

És ez mennyi idő alatt lenne ilyen szép kerek?:)

2013. márc. 12. 15:34
 4/9 anonim ***** válasza:
genetika kérdése, lehet hogy soha, de amúgy ha nem szedsz semmit akkor 2-3 hónap után kezd el látszani. Az erősítéstől csak feszesebb és kisebb lesz a feneked, nem lesz kerek, ha alapból nem az.
2013. márc. 12. 21:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Remélem azzal tisztában vagy, hogy a felülésnek sok köze nincsen a farizmaidhoz, a fekvőtámasz is inkább váll- és karizmokra, mellizomra jó. Csinálhatsz belőlük akármennyit, nem lesz kerek a feneked. És ezt most tényleg nem bántásból mondom. Kifejezetten feneket (nagy farizmot) formál az, ha négykézláb vagy alkartámaszban és az egyik oldali lábadat emelgeted fölfelé hajlított térddel. De a neten megannyi alternatívát is találsz rá :))
2013. márc. 12. 21:23
 6/9 A kérdező kommentje:

de kerek és feszes csak formálni kell rajta mert egyáltalán nincs semmi formája.

Jajj, persze,hogy tisztában vagyok csak megemlitettem.:)

köszönöm!

2013. márc. 12. 23:16
 7/9 A kérdező kommentje:
máár izomlázam van:-DDDDD
2013. márc. 12. 23:16
 8/9 anonim ***** válasza:
elsősorban genetikától függ. Ha tök lapos feneked van, tök mindegy, mennyit tornázol, nem lesz ilyen, de keményebbé, feszesebbé és valamivel formásabbá tudod tenni. De nem két hét alatt várj csodát. Ha rendesen csinálod, nyárra már látszik az eredmény.
2013. márc. 13. 12:12
 9/9 A kérdező kommentje:

karcsú a testalkatom,és egyáltalán nem lapos de ezt már leirtam:DD

Igen azt szeretném énis,hogy feszes és legyen formája.

Persze, nem egy hét alatt..:D Ilyenekkel azért tisztában vagyok.

Hát remélem nyárra már lesz eredménye:-):-)

2013. márc. 13. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!