Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan változzak meg?

.-Hella-. kérdése:

Hogyan változzak meg?

Figyelt kérdés

Szerintem elég gyerekes vagyok és ezen változtatnom kéne. Már többen is elmondták. Szeretek hülyülni de néha komolytalan vahyok. Ès nem önnmagamat adom társaságban. Hogyan tudnám ezt megváltoztatni? :)

13L (normális válaszokat pls.)

2013. márc. 10. 17:35
 1/6 csubii11 válasza:

Nekem nap mint nap elmondják, hogy hülye vagyok..

Válaszom: Köszönöm a bókot!

Imádok hülye lenni, soha nem voltam komoly ember...

Farsangon keringőznünk kellet az osztállyal. Mindenki nagyon komoly volt..egészen addig amíg meg nem jelentem:D

A tánc végén mindenki takargatta az arcát és futott le színpadról, mert olyan röhögés tört ki mindenkiből mikor majdnem össze estem a tán közepén, hogy el nem tudjátok képzelni! (Az összeesés azért volt, mert nem vettem komolyan a táncot)

És most mindenkinek van egy szép emléke erről a farsangról miattam!

Aztán felvételizni voltam egy iskolában és szünetben megismerkedtem a többi gyerekkel..2 perc után egybehangzóan mindenki megdicsért, hogy milyen vicces vagyok!(:

Igen! Ez vagyok én! Aki soha egy percig sem volt komoly! Az életem minden egyes percéből viccet csinálok és amit/akit lehet kifigurázok!

Ja és BOLDOG vagyok, mert nem kell megjátszanom magam!(:

1. Ne a társaság miatt változz meg!

2. 13 évesen gyerekes kell viselkedni és nem úgy mint pl egy 19 éves!

3. Isten szereti a hülyéket, azért teremtett ilyen sokat!:D

2013. márc. 10. 17:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Hehe jó lehetett a farsang :D oké :) köszönöm. Akkor ezek szerint nem csak én vagyok hülye :D mert most farsangon én is összeestem de csak mert fogocskáztam :D hát akkor köszönöm :) :D
2013. márc. 10. 18:24
 3/6 csubii11 válasza:

Igen 13 évesen fogócskázni kell és nem magassarkút hordani és mini szoknyát!

Normális vagy így ahogy vagy!;)

Példátfehetnének rólad a 14-15 éves ribancok!;D

Légy hülye!:D

2013. márc. 10. 20:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Nincs olyan napom mikor nem vagyok hülye :D nálunk a suliban már az 5.esek is szinte mindn lány magassarkuban jár -.-" én csak ünnepekkor szoktam azt viselni de akkor is utánzom a többi ribancot benne :'DDD az értelem csodákra képes. A hülyeség MINDENNRE !!! :D
2013. márc. 13. 06:42
 5/6 csubii11 válasza:
Egyet kell, hogy értsek!;)
2013. márc. 13. 13:53
 6/6 A kérdező kommentje:
:)
2013. márc. 13. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!