Hogyan változzak meg?
Szerintem elég gyerekes vagyok és ezen változtatnom kéne. Már többen is elmondták. Szeretek hülyülni de néha komolytalan vahyok. Ès nem önnmagamat adom társaságban. Hogyan tudnám ezt megváltoztatni? :)
13L (normális válaszokat pls.)
Nekem nap mint nap elmondják, hogy hülye vagyok..
Válaszom: Köszönöm a bókot!
Imádok hülye lenni, soha nem voltam komoly ember...
Farsangon keringőznünk kellet az osztállyal. Mindenki nagyon komoly volt..egészen addig amíg meg nem jelentem:D
A tánc végén mindenki takargatta az arcát és futott le színpadról, mert olyan röhögés tört ki mindenkiből mikor majdnem össze estem a tán közepén, hogy el nem tudjátok képzelni! (Az összeesés azért volt, mert nem vettem komolyan a táncot)
És most mindenkinek van egy szép emléke erről a farsangról miattam!
Aztán felvételizni voltam egy iskolában és szünetben megismerkedtem a többi gyerekkel..2 perc után egybehangzóan mindenki megdicsért, hogy milyen vicces vagyok!(:
Igen! Ez vagyok én! Aki soha egy percig sem volt komoly! Az életem minden egyes percéből viccet csinálok és amit/akit lehet kifigurázok!
Ja és BOLDOG vagyok, mert nem kell megjátszanom magam!(:
1. Ne a társaság miatt változz meg!
2. 13 évesen gyerekes kell viselkedni és nem úgy mint pl egy 19 éves!
3. Isten szereti a hülyéket, azért teremtett ilyen sokat!:D
Igen 13 évesen fogócskázni kell és nem magassarkút hordani és mini szoknyát!
Normális vagy így ahogy vagy!;)
Példátfehetnének rólad a 14-15 éves ribancok!;D
Légy hülye!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!