179 cm,44 kg vagyok, lehetek modell?
milyen modell? létezik többféle. de ezek alapján igen.
nem ilyen egyszerű fontos a szép arc, fogak, ajkak
kevés anyajegy.
De ismerek egy ügynökséget, és ha megmutatod magad nekem, elküldöm nekik, és mondanak véleményt.
Ezzel már az elvárt méretek alatt vagy... anorexiás vagy?
Így te túl kevés vagy modellnek... kifutóra mindenképp.
44 kiló?
táplálkozási zavaraid vannak? Izom semmi? Júj az nagyon kevés!
Szerintem le lehetne állni a táplálkozási zavar felemlegetéséről, jó, kvára semmi közötök hozzá, és a kérdés sem erre irányult.
Kérdező, attól függ, hogyan oszlik el rajtad a súly, milyenek a méreteid, milyen az arcod, a hajszíned, bőröd, a szemöldököd, szóval rengeteg más tényező is van. A magasságod egyébként jó, viszont mostanában egyre több márka támogatja az egészséges testképet, valószínűleg a 44 kiló kevéske lenne hozzá, de végülis ez csak egy szám, képen vagy élőben jobban kiderül, hogy néz ki rajtad az a 44 kiló.
Javaslom, hogy modellkedés helyett inkább az egészségeddel törődj, mert ez már a kórosan sovány kategória. Én vagyok 173 centi és 60 kiló, és engem is vékonynak mondanak.
Lehet, hogy van aki alapból ilyen alkat, de akkor is valamit tenni kéne ez ellen, illetve elkezdeni sportolni is valamit.
attól függ van e kisugárzásod, karaktered.
44 kg az tényleg kevés, én is voltam régen negyvenvalahány (asszem 48) kilós, de én még a 158 centimmel is vékonynak tüntem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!