Lányok! Szeretitek a tipikus szépfiúkat, akik nagyon sok csajnak bejönnek?
Figyelt kérdés
Összejönnétek egy olyan sráccal aki borzasztó helyes,viszont ezt is tudja magáról?Minden ujjára jut egy nő,és mindig van körülötte valaki.2009. szept. 13. 10:50
2/7 anonim válasza:
Én már jártam egy ilyen fiúval, és soha de soha többé nem fogok!! Nagy csalódás volt. :S
3/7 anonim válasza:
ienkor nagy a csábítás..xD szal igen,szeretem őket sajna >.<
5/7 anonim válasza:
Pasi függő, bár én az ilyenekkel inkább barátkozom. Valahogy engem nem vonzanak!
6/7 anonim válasza:
attól függ, mi számít szépfiúnak..:) ha "nyálasképű", akkor tuti nem, az nem az esetem..ha "macsósabb", akkor...akkor abban már volt részem, és csalódás volt...az gáz, aki elszáll magától...pfff :S de 1ébként 1 iszonyat jó pasi is lehet szerény:)
7/7 anonim válasza:
Nem,mert én úgyse lennék neki elég jó. Akkor inkább habzsolja csajokat,mint,hogy éjjel nappal azon rágódjak,hogy vajon kivel csal meg..15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!