Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért kell sértegetni a...

Miért kell sértegetni a melleimet?

Figyelt kérdés
Kedves kis mellű, a nagyokat leszóló hölgytársaim, illetve "csöcs" és hasonló szavakat előszeretettel használó férfiak (Akiket én imádok, csak kérlek, ne társaságban használjátok a szót! Olyan megalázó...) ! Az utóbbi időben egyre inkább elterjedt a szexi a kis cici nézet, amivel én abszolút egyetértek, egy időben én is olyanra vágytam! Ám ezzel párhuzamban, egyesek, szívesen minősítik nagyobb keblű hölgytársaim domborulatait - és ezáltal az enyémeket is - a "tőgy" illetve "nem is olyan jók, azok a nagy lógó csöcsök" kifejezésekkel. Ez éppúgy bántó, mintha én azt mondanám, hogy deszka, vagy kisfarkú - hisz most jut eszembe, a férfiakhoz is szólok. Egy nagymellű nő éppúgy nem tehet a méreteiről, mint egy kismellű! Ezt miért nem tartjátok tiszteletben?
2009. szept. 12. 22:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Sajnálom, ha sértegetnek emiatt. Én is kaptam már az évek során kedves beszólásokat, bár én a másik táborba tartozom, nekem elég kicsi a mellem. A best of az volt, mikor szülés után a kisfiamat behozták, hogy megszoptassam és mikor nekivetkőztem a dolognak a kedves csecsemős nővér csak annyit mondott, hogy "úristen, hogy lehet ekkora mellekkel élni!" Hát mit mondjak, a legszívesebben elsírtam volna magam. :-( Ne foglalkozz velük, nem ér annyit! Az a lényeg, hogy a párodnak te legyél a legszebb, a többi nem számít!
2009. szept. 12. 22:32
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Szeretem a kisebb és a nagyobb melleket is. Úgy jó, ahogy van. Szeretlek benneteket.
2009. szept. 12. 22:34
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
Nekem meg azt mondta a csecsemős, hogy megfojtom a gyereket....
2009. szept. 12. 22:38
 4/11 anonim ***** válasza:
42%

A nagymellű nők EGY RÉSZE nem tehet a méreteiről! Sajnos amióta feltalálták a szilikon-implantátumot, azóta vannak akik nem bírnak magukkal, és csak a pénztárca szab határt a méreteiknek. :)

Ruhában nem látszik, hogy saját nevelés, vagy bolti, mindazonáltal nem kellene beszólni a pasiknak sem!

2009. szept. 12. 22:52
 5/11 anonim ***** válasza:
56%
Nekem kimondottan nagy mejjem van.Es nagyon orulok neki!!Ha egy kis mellu csajszi jon mellettem eloszor engem neznek meg.Azutan megint engem:D
2009. szept. 12. 23:16
 6/11 anonim ***** válasza:
84%

nah az utolsó kommentelőt mindjárt támadják a kismellüek, én nem lesza.rom hogy mekkora, nekem nem is szépek, nem is nagyok, már nem érdekel mi van ott, csak majd táplálja a gyerekeimet.

17/L

2009. szept. 12. 23:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem gyakran beszólnak emiatt:S

Régen zavart, de aztán rájöttem, hogy akik annyit emlegetik, azok bambulnak el leginkább, miközben nézegetik őket:)

2009. szept. 13. 00:05
 8/11 anonim ***** válasza:
62%

Nekem is nagy van, és nem is mű, nem is lóg, nagyon formás és feszes. Csak annyiból vágynék kicsire, hogy kényelmesebb legyen hason aludni, de amúgy nem.

Ezért úgy le fognak pontozni mint a sicc, de nekem az a véleményem, hogy az utóbbi időben bojkottálják az olyanokat, akik szerencsésebbeket, már tiszta ciki lett. Például nézd meg, az anyagi helyzetes kérdéseknél csak az a jó arc, aki csóró, akinek van pénze azt lepontozzák, meg neki esnek, a pocakos, szőrös pasik a jók, vagy a pálcikák, mert akinek izmos a teste és szőrtelenít az égő és hülye és fújj, ha valakit támogatnak a szülei, az egy ingyenélő szemét, akinek a segge alá tolnak mindent és szégyellje magát, mert mások bezzeg inkább a szüleiket támogatják, ha valakinek van pénze nagy esküvőre az égő, sőőt ha valakinek a szülei állják az még annál is borzasztóbb és kiközösíteni való személyt feltételez, ha valaki úgy lakik a párjánál, hogy nem keres, az mit gondol is vehetne stb stb stb

Úgy általában van egy ilyen hullám, akik szerint minden gáz, ami nekik nem adatott meg és nagyon következetesen próbálják sértegetni a szerencsésebbeket, gazdagabbakat, csinosabbakat stb. Aki nem ilyen, az közli, hogy nekem kicsi van és jó. Ennyi. AKi meg majd eleped mélyen belül a nagy mellekért, de tök lapos, az habzó szájjal acsarkodik, hogy a nagyok lógnak és fúj stb. Ugyanez a helyzet a többi fent vázolt dologgal kapcsolatban is...

2009. szept. 13. 00:34
 9/11 anonim ***** válasza:
41%
van ott egy felesleges is vehetne, hogy honnan? nem tudom. :)
2009. szept. 13. 00:35
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én pl nem bánnám ha picivel nagyobbak lennének, mert jobban állna 1-2 ruhám, amit szeretek, de hát ez van, így is jó :) Kényelmesen tudok hason aludni meg minden :D És nem szoktam a nagy mellei miatt lehúzni senkit.

19/l

2009. szept. 13. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!