Miért kell sértegetni a melleimet?
A nagymellű nők EGY RÉSZE nem tehet a méreteiről! Sajnos amióta feltalálták a szilikon-implantátumot, azóta vannak akik nem bírnak magukkal, és csak a pénztárca szab határt a méreteiknek. :)
Ruhában nem látszik, hogy saját nevelés, vagy bolti, mindazonáltal nem kellene beszólni a pasiknak sem!
nah az utolsó kommentelőt mindjárt támadják a kismellüek, én nem lesza.rom hogy mekkora, nekem nem is szépek, nem is nagyok, már nem érdekel mi van ott, csak majd táplálja a gyerekeimet.
17/L
Nekem gyakran beszólnak emiatt:S
Régen zavart, de aztán rájöttem, hogy akik annyit emlegetik, azok bambulnak el leginkább, miközben nézegetik őket:)
Nekem is nagy van, és nem is mű, nem is lóg, nagyon formás és feszes. Csak annyiból vágynék kicsire, hogy kényelmesebb legyen hason aludni, de amúgy nem.
Ezért úgy le fognak pontozni mint a sicc, de nekem az a véleményem, hogy az utóbbi időben bojkottálják az olyanokat, akik szerencsésebbeket, már tiszta ciki lett. Például nézd meg, az anyagi helyzetes kérdéseknél csak az a jó arc, aki csóró, akinek van pénze azt lepontozzák, meg neki esnek, a pocakos, szőrös pasik a jók, vagy a pálcikák, mert akinek izmos a teste és szőrtelenít az égő és hülye és fújj, ha valakit támogatnak a szülei, az egy ingyenélő szemét, akinek a segge alá tolnak mindent és szégyellje magát, mert mások bezzeg inkább a szüleiket támogatják, ha valakinek van pénze nagy esküvőre az égő, sőőt ha valakinek a szülei állják az még annál is borzasztóbb és kiközösíteni való személyt feltételez, ha valaki úgy lakik a párjánál, hogy nem keres, az mit gondol is vehetne stb stb stb
Úgy általában van egy ilyen hullám, akik szerint minden gáz, ami nekik nem adatott meg és nagyon következetesen próbálják sértegetni a szerencsésebbeket, gazdagabbakat, csinosabbakat stb. Aki nem ilyen, az közli, hogy nekem kicsi van és jó. Ennyi. AKi meg majd eleped mélyen belül a nagy mellekért, de tök lapos, az habzó szájjal acsarkodik, hogy a nagyok lógnak és fúj stb. Ugyanez a helyzet a többi fent vázolt dologgal kapcsolatban is...
Én pl nem bánnám ha picivel nagyobbak lennének, mert jobban állna 1-2 ruhám, amit szeretek, de hát ez van, így is jó :) Kényelmesen tudok hason aludni meg minden :D És nem szoktam a nagy mellei miatt lehúzni senkit.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!