Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon kövér vagyok?

Nagyon kövér vagyok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

22N

2013. márc. 5. 18:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Mit sportolsz?
2013. márc. 11. 17:47
 22/24 anonim ***** válasza:

Figyi, ezek a képek rosszak, mert:

-Feketében vagy, slankít

-Felülről fotóztad magad, ami szintén optikailag vékonyít, szemből kell a köldököd vonalával

Nem vagy kövér, de 160 centihez a 77kg már nem mondható egészségesnek, normálisnak. Ha meg akarsz felelni a társadalmi normáknak, egy gramm felesleg nélkül, akkor 22 kilónak le kell mennie. Bárki bármit mond, ne törődj velük, ekkora magassághoz 55kg a karcsúság felső határa, nem anorexia. Még egy picivel több is mehet, de 27kg a maximum amit fogyj. Ha csak szimplán egészséges kategóriába akarsz lenni, átlagos testalkattal akkor elég lesz "csak" 17kg.

Nagyon nehéz út áll előtted, ez nem kevés felesleg, de még MA kezdj bele, mert ha nem határozod el magad, azt veszed majd észre, hogy háromjegyű a súlyod.

2013. márc. 12. 14:38
 23/24 A kérdező kommentje:
57-60kg szeretnék lenni. mivel magunkat és egymást is szemmagasságból látjuk, ezért fotóztam onnan. Ha más készít képet, az sem köldöknél tartja a gépet :)
2013. márc. 12. 15:10
 24/24 anonim ***** válasza:
Most nem kezdeném elmagyarázni az optika törvényeit, de ha más fotóz messziről akkor a testeddel kisebb szöget zár be. És minél kisebb ez a szög, annál jobban hasonlít a valóságra a kép. De a 60-57kg jó lenne. :)
2013. márc. 12. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!