Szerintetek hogy áll ez a melltartó rajtam?
Figyelt kérdés
Ma vettem de nem tudom jól néz-e ki benne a cicim,szerintem nem áll úgy ahogy a melltartókba szokott olyan furcsa alakú benne a cicim.
2013. márc. 5. 13:15
1/12 anonim válasza:
egyértelmű, hogy most idejöttél dicsértetni a cicijeidet... mert nem értem, hogy mi áll ebben furcsán, mondjuk ha oldalról tettél volna föl képet, talán jobban látnánk, de így semmi sem látszik
3/12 anonim válasza:
jó anyag
(véleményt igazából úgy lehetne mondani, ha teljes alakos fotó lenne :)
4/12 anonim válasza:
Talán 1 picit nagy rád.Lehet hogy épp 2 méret közt vannak a melleid,nézz olyat,ami jobban passzentos.
Mármint ha ez rajtad van a képeken.Ha nem,akkor igen,szép fajta,minden nőn jól áll az ilyen,ha jó méretet választ.
5/12 anonim válasza:
Képek alapján (KOMOLYAN!!) kérdezem: Miért kell neked melltarto? 'hogy 10 év mulva löttyedtek legyenek?
6/12 anonim válasza:
Egy jó Melltartóban mindenkinek szép melle van...
7/12 fospuska válasza:
ha jól látom,oldalt erősebben tömött darabról van szó. ha ezt akartad elérni,amit a képen látunk,akkor tökéletes és a cicifix is ízléses .:)
8/12 anonim válasza:
Hát attól függ mi a cél, ahogy én látom össze vannak nyomorgatva a melleid, teljesen természetellenesen áll.
9/12 anonim válasza:
LOL, csak nem Pierre Cardin melltartó? Az olasz melltartóknál általában csak B kosár van, úgyhogy nem mindenkire passzolnak tökéletesen.
10/12 anonim válasza:
azért se dícsérlek. tudom hogy arra vársz. de én meg gonosz vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!