Mit néztek meg egy nő arcán elsőre a szemét, száját, orrát, vagy a haját?
Figyelt kérdés
A hosszú szempillák vagy a szép ajkak fejezik ki a nőiességet jobban?Ffi válaszokat várok elsősorban.
Vagy inkább a haj ami döntő szempont?
2013. márc. 5. 12:04
1/18 anonim válasza:
Először úgy az egész arcát. Ha tetszik, akkor tovább "elemzem". Szem, száj, orr stb.
2/18 A kérdező kommentje:
De fontos az hogy egy nőnek hosszú dús szempillái legyenek?Vagy inkább egy szép száj ami mérvadó?
2013. márc. 5. 12:38
3/18 anonim válasza:
Ezt így nem tudom megmondani. Összkép ami fontos! De engem nem igazán érdekel melyik lánynak milyen a szempillája :) Legyen, aztán annyi :D
Inkább akkor ajak :)
4/18 anonim válasza:
A haját. Hogy mennyire rendezett, mennyire szép, és hogy hogyan hordja. Sokat elárul egy nőről :) A szempillákat sosem értettem hogy miért vannak annyira kihangsúlyozva.
5/18 A kérdező kommentje:
De attól még lehet valaki szép ha a haja nem tökéletes...
2013. márc. 5. 13:19
6/18 anonim válasza:
Lehet, de nálam a megítélésben súlyozott szerepet kap :)
7/18 anonim válasza:
én a szemét. legyen szép a szeme, hosszú szempillákkal, és rendezett ives szemöldökkel.
8/18 A kérdező kommentje:
ahány ember annyi válasz...:D
Még egy szavazatot várok!szem száj v.haj.?
2013. márc. 5. 14:03
9/18 anonim válasza:
A haj nekem is nagyon fontos,egyből azt szúrom ki. Aztán persze a szemet :)
10/18 A kérdező kommentje:
fontos hogy milyen színű?
2013. márc. 5. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!