Lányok! Mit gondoltok rólam? Kép lent! 16f
2013. márc. 4. 19:18
11/24 anonim válasza:
imádom a Bullet-et :D de ismeretlenül tényleg nem tudok mit mondani, a fodrászt én is javaslom
12/24 anonim válasza:
Túl szigorúak vagytok szegény kissráchoz, itt azért töltöttek fel sokkal rosszabb képeket, szerintem pont azért jóü ez a poló mert egyedi, bár tényleg kövérít.
13/24 anonim válasza:
sáválé romálé tezsvír, kaptál-e már segílykét? mer' én még nem
14/24 canadafan válasza:
Csiszolatlan gyémánt :D Pár év múlva nagyon jó pasi leszel, az arcod már megvan hozzá. A pólója azért olyan amilyen mert még tini:D Egy jó haj mondjuk nagyon menő tud lenni, bár a baseball sapka miatt fogalmam nincs milyen lehet a tiéd.
16/24 anonim válasza:
Nem vagy valami túl helyes, de olyan rossz se. Ha megfogadod a tanácsaimat, akkor már jó úton leszel!
-Azt a pólót (attól függetlenül, hogy szeretem az együttest) még én se venném fel, pedig lány vagyok.
-Menj el gyúrni,
-Csinálj valamit a hajaddal,
-Szedesd ki a szemöldöködet,
-Vannak ám jól öltözködô rockerek is.. kövesd a példájukat!
16/L (rocker)
17/24 anonim válasza:
Jaj mért bántjátok meg szegényt,mindenki szép a maga módján.
Fel a fejjel kedves kérdező.
18/24 anonim válasza:
Oszt még aszongyák, fogyhatnál :D Sok vak p*csa xD
20/24 anonim válasza:
Fogyhatnál? Szedesd ki a szemöldöködet?
Jól vagytok? o_o
Lila befosós gatyát is mondjátok már...
Istenem, legyen mindenki Justin Bieber...
Nincs még elég klónozott divat b*zi? -.-
Kedves Kérdező:
Ne hallgass rájuk!
Semmi gond nincs veled, a pólód meg rohadt jó. :33
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!