Nektek melyik hajszín tetszik jobban? Szerintetek melyik állna nekem jól?
Figyelt kérdés
Nekem zöldesbarna szemem van,és hasonló bőr színem,mint Arianának.Szerintetek melyik állna jól?Képet NEM küldök!
2013. márc. 3. 20:40
12/16 anonim válasza:
Nekem is zöldesbarna szemem van és sötét böröm+ alapból barna a hajam. Nekem is nagyon tetszik Ariana haja, de ahhoz hogy egy barna hajból ilyen legyen, az egésznek lekéne szívatni a színét és a szemöldökkel is kezdeni kell vmit h ne olyan legyen mint a 2. képen :D
Nem ajánlom. Én is ilyet szerettem volna, de végül inkább lila csíkokat tetettem bele ;D
13/16 anonim válasza:
Első a legjobb, de nekem a második is tetszik.
15/16 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a természetes hajszíned milyen, de a bőröd és a szemed színének ismeretében egy sötétszőke vagy világosbarna haj vszleg igen jól állna neked.
16/16 anonim válasza:
Az első szebb, de egyetértek a 4/15 válaszadóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!