Megvegyem a parfümöt, vagy ne?
Van egy parfüm ami nagyon tetszik, de kiderült róla hogy
Feromonons.
Mi a véleményetek, jó döntés lenne megvenni?
22/F
Ez a feromon csak parasztvakítás.
Nagyon sok parfüm alapanya pl a pézsma, ami nem más mint a pézsmaszarvas bűzmirigyéből kivont váladék, aminek nyilván a lényege a feromon. Az más kérdés, hogy manapság a pézsmát már szintetikusan állítják elő, de akkor is, lehet használtál már feromonos parfümöt csak nem is tudtad.
Nem tudom ennek mekkora a jelentősége. Két variáció van. Vagy nem ér semmit, vagy rád kattannak nőkön kívül még a méhek is meg millió más rovar.
Személy szerint én szeretem a pézsmás illatokat, férfi parfümökből is azt találom a legvonzóbbnak amiben pézsma van, de nem vetem rá magam ettől egy férfira sem. Az én Moschino parfümöm is pézsmás, és nem találkoztam méhekkel, mondjuk méhészkedni amúgy sem járok, és ha mennék akkor biztosan semmivel sem fújnám be magam, mert az erős illatokat amúgy is utálják.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!