Hogy miért? Mert sárgák a fogaid, rosszul van vágva és hordva is a hajad, ijedt fejet vágsz, nem szeded a szemöldököd, van rajtad felesleg a kép alapján nem is kevés, és a rúzsod se jó. Nem bántásból írom..bocsi.
2013. febr. 26. 18:09
23/41 anonim válasza:
Szerintem aranyos vagy.
2013. febr. 26. 18:56
24/41 anonim válasza:
Szemöldökszedés,és dobd ki jó messzire azt a rúzst,mert még sárgább az amúgy is sárga fogad tőle,nem mellesleg az a szín eléggé közönséges.Amúgy szerintem nem lennél csúnya csak ezt-azt tudni kell használni,és tudni kell mi áll jól(Pl sárga foghoz milyen rúzs)
2013. febr. 26. 19:09
25/41 anonim válasza:
Kérlek kérlek hanyagold a szilikon pántot! :/
2013. febr. 26. 19:16
26/41 anonim válasza:
Szia, nem szabad hogy itt kerdezz ilyesmit, mert nagyon taplo emberek adnak valaszt tobbsegeben es bantoak tudnak lenni a valaszok...
Nem vagy csunya ne aggodj. Helyes vagy! Szep nem. A szemoldokod profival szedesd ki eloszor aki megmutatja hogyan kell helyesen csinalni.. Valassz magadnak egy elenkebb szajfenyt valami szep rozsaszin arnyalatut a tavaszra, nem kell ez a matt hulla szinu... Tudom hogy a fiatalok szeretik ezt a szint, de hidd el nem elonyos..
Vagass oldalra fesulheto fokozatos frufrut ez jol all a kerek arcu csajoknak. Nem elonyos a hatra tuzott frufru neked. Ennyi jut eszembe a kepekrol amit felraktal.
2013. febr. 26. 19:16
27/41 anonim válasza:
Nekem nem vagy az esetem.
Mi a baj azzal a "szilikon pánttal"? :D Fiú vagyok, azért kérdem :D
2013. febr. 26. 21:51
28/41 anonim válasza:
A hajad egyik képen sem áll jól. Kerek archoz olyan frizurát vágass ami valamennyire takar belőle. A rúzs az tényleg borzalmas. A fogaidat meg hozasd helyre, fogszabályzó, fehérítés. Amúgy különösebb baj nincs veled, csak ezek.
2013. febr. 26. 22:37
29/41 anonim válasza:
11évesnek
2013. febr. 27. 07:38
30/41 anonim válasza:
az első képen zöld szemed van a másodikon meleg barna ? kontaktlencse vmelyik ?
a másodikon a hajad nagyon tetszik....ezt mivel csináltad?
szerintem szép vagy, főlleg a 2. képen....az első olyan laza otthoni, a második inkább bulizós :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!